Ретроградна Венера ще наблюдаваме в периода между 13 май до

...
Ретроградна Венера ще наблюдаваме в периода между 13 май до
Коментари Харесай

Как влияе ретроградната Венера на зодиите

Ретроградна Венера ще следим в интервала сред 13 май до 25 юли 2020 година. Ето какво всяка зодия би трябвало да чака по време на ретроградността на планетата.

Виж по какъв начин въздейства ретроградната Венера на твоята зодия.

Овен

Нашият съвет е да намалите темпото по време на ретроградна Венера и да избягвате нови инициативи. Ясно ни е, че за вас е мъчно да запазите успокоение и да стоите на едно място, когато духът ви ви блъска да вървите напред. Но… Запишете новите хрумвания и ги оставете за по-подходящ интервал. Обърнете внимание на себе си, вгледайте се надълбоко и анализирайте случилото се досега. Интуицията ще ви помогне тъкмо в този назадничав интервал да намерите вярната пътека за бъдещето.

Телец

Тъй като вашата планета е Венера, нейната назадничавост е доста евентуално да ви раздруса повече от другите зодии. Опитайте се да не се поддавате не настроенията си. Не губете почва под краката си и гледайте право напред – към задачата. Дали това е нова работа, нова договорка или пък прочувствена връзка, няма значение. Бавно и умерено влагайте сили във значимите за вас неща. Когато интервалът свърши, ще бъдете възнаградени.

Близнаци

 Как въздейства ретроградната Венера на зодиите

Ретроградната Венера може и да не е толкоз неприятно нещо за вас. Нейната сила може да ви помогне да подсилите актуалната си връзка или пък да намерите нова, в случай че към момента сте необвързани. Използвайте нормалните си сексапил и духовитост по време на разнообразни събития и празненства и може да намерите любовта на живота си. Ретроградната Венера ще ви помогне да преодолеете безконечните подозрения, които имате в себе си и да се държите по-свободно.

Рак

Това е идеалното време да преосмислите живота си и какво ви дърпа обратно. По време на този интервал е добре да се обърнете във вътрешността към себе си и да погледнете ви предишното си. Има ли там неточности, които към момента ви тормозят? Какво вътре във вас ви дърпа и не ви разрешава да разгърнете целия си капацитет? Това е съвършеният интервал да се отдадете на размисли и да откриете верния път. Бъдете търпеливи и скоро ще бъдете възнаградени!

Лъв

Прекрасен интервал за обич. А тя струи от вас на вълни. Естествено, не са изключени и спорове вкъщи поради бурния ви манталитет, който Венера в допълнение подклажда. Обърнете внимание на себе си и своя вътрешен свят. Като цяло ретроградната Венера е интервал, в който човек би трябвало да премисли себе си и живота си и да натисне пауза за миг. Не бъдете прекомерно изискващи, нито прекомерно нападателни. Огледайте се, ослушайте се и обичайте! Любовта ще ви се върне многократно.

Дева

В интервала на ретроградната Венера може да се почувствате не в свои води. Най-вероятният проблем може да произтече от неналичието на връзка. А може и да останете неразбираем. Ето за какво нашия съвет е да внимавате какво говорите и пред кого го говорите. Бъдете оптимално ясни и точни в изявленията си, с цел да не зародят проблеми по-късно. Внимавайте и с мислите си. Понякога сте склонни да обмисляте нещата прекалено много, а това ви натоварва. Опитайте се да оставате по-рядко сами, с цел да не ви се постанова да наслагвате в допълнение напрежение в всекидневието си от мисли и усеща, които вие сте си измислили.

Везни

 Как въздейства ретроградната Венера на зодиите

Ако до момента не сте се чувствали изцяло на мястото си или сте имали някакви финансови проблеми, ретроградната Венера ще ви накара да извършите нещо по въпроса. Седенето и мисленето няма да оказват помощ. Действайте. Преодолейте подозренията си и вкарайте силата, която струи във вас в нещо изобретателно, в нещо градивно. Периодът е подобаващ за това.

Скорпион

Това е интервал, в който би трябвало да обърнете повече внимание на фамилията си. Ако сте фамилни, би трябвало да преосмислите връзките си и да им вдъхнете нов живот или да внимавате да не влезете в рутината. Не забравяйте, че вие и вашата половинка сте два обособени индивида, които се нуждаят от внимание и обич. Ако сте необвързани, това е подобаващ интервал да намерите индивида за вас. Но внимавайте! Венера може да насажда избрани усеща във вас, които нямат нищо общо с действителността. Бъдете внимателни и не се впускайте в недомислени случки.

Стрелец

Периодът на ретроградната Венера е много подобаващ за изневери от ваша страна. Тъй като постоянно сте в придвижване и обичате разнообразието, може да решите, че това, което имате не ви е задоволително. И да потърсите развлечение другаде. Внимавайте! Това може да ви изиграе неприятна смешка и да загубите прелестното семейство, което имате. Трябва също да се пазите от личните си страсти, които са много обтегнати в този интервал. Това може да ви докара до съществени пререкания както вкъщи, по този начин и на работното място.

Козирог

Финансово ще сте повече от добре. Всичко, за което работите и сте работили, ви се отплаща и вие се чувствате на седмото небе. Не позволявайте обаче на огромната цел да ви попречи да обръщате внимание и на дребните неща в живота и фамилията. Инвестирайте част от времето си във вашите близки, излезте на вечеря, отидете на отмора. Не забравяйте, че след ретроградната Венера нещата се връщат по местата си. Не желаеме да се окажете самичък и без близки, с които да споделяте триумфите си.

Водолей

 Как въздейства ретроградната Венера на зодиите

Това е интервал, в който вие ще би трябвало да извършите равносметка на всички свои взаимоотношения – със семейство, родители, другари. Не бягайте от проблемите, а ги разгледайте в дълбочина. Ако би трябвало, конфронтирайте се за нещата, които ви пречат или които ви стопират. Времето е уместно за това, а и Венера ще ви помогне. Това е и интервал, в който би трябвало да излезете от черупката си и да покажете на света, че съществувате. Отърсете се от всичко излишно и живейте!

Риби

Риби, време е да презаредите батериите! Починете, избягайте от рутината, с цел да си възвърнете силата, която ви липсва. Независимо дали става въпрос за работа или токсична любовна връзка, времето е уместно за ново начало. Обмислете добре какво ви пречи да се чувствате добре в кожата си. Обърнете внимание на себе си! Скрийте се от света и разберете какво желаете. Отговорът на въпроса по какъв начин да го постигнете ще се обясни незабавно по-късно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР