Ретро автомобилите на Лъки Хънт“, чийто собственик е изпълнителният директор

...
Ретро автомобилите на Лъки Хънт“, чийто собственик е изпълнителният директор
Коментари Харесай

„Лъки Хънт“ на Филип Ромбаут обраха наградите на Националния конкурс за елегантност на ретро автомобили във Варна -

Ретро колите на „ Лъки Хънт “, чийто притежател е изпълнителният шеф на „ Агрополихим “ Филип Ромбаут обраха призовите места в множеството категории на Националният конкурс за грациозност на ретро коли, носещ името на доайена и вдъхновителя на ретро придвижването в България, варненеца Николай Колев – Бижуто, оповестява уеб сайтът " Варна на следващия ден ".

Автомобилите на Рамбаут се класираха първи в категориите „ Следвоенни кабриолети “, „ Следвоенни купета “, „ Порше “ и „ Италиански коли “, като в последната сграбчиха и трите призови места.

Фурор в категория „ Американски коли “ направиха бижутата на четири колела на Красен Кралев. Той завоюва 1 място с Форд Мустанг Мач 11969 година и трето място с Шевролет Корвет Стинг рей 1972 година

Рапърът 100 кила Явор Чорбаджийски, който се погрижи за положителното въодушевление на гостите на състезанието, завоюва 3 място в категория „ Янг таймер “ със своето БМВ 628. Той е и най-новият член на варненския клуб и е горделив собственик на карта №100. В тази категория първо място сграбчи Добромир Андонов с Лотус Есприт от 1993 година

Наградата „ Култов автомобил “ бе присъдена на „ Лъки Хънт “ за Ферари Тестароса 1987 година Наградата на публиката отиде при Пламен Стойчев за неговия Мерцедес 500K 1936 година, като тя му беше  връчена от Мис Варна 2023 Елизабет Кравиц. Специалната премия „ Бижуто “ сграбчи Емил Войнишки с неговия Мерцедес 170 S от 1951 година Голямата премия на състезанието за грациозност Варна 2023 отиде при кабриолета Ситроен DS на „ Лъки хънт “. Наградата на кмета отиде при Ангел Желев за неговия Ягуар XK140. Той е най-хубавият реставратор на остарели коли в България, и един от най-мащабните колекционери, като в сбирката му могат да се преброят към 70 автомобила.

Събитието се провежда от Варненски Ретро Авто Мото Клуб с поддръжката на Община Варна. Тази година състезанието е в памет на доайена и подстрекател на ретро придвижването в България - варненеца Николай Колев-Бижуто. Водещ на шоуто беше Ники Кънчев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР