Ресторантьорските организации в България обявиха твърдата си позиция срещу предстоящото

...
Ресторантьорските организации в България обявиха твърдата си позиция срещу предстоящото
Коментари Харесай

Заведенията: Викайте танковете, няма да спазваме никакви мерки!

Ресторантьорските организации в България оповестиха твърдата си позиция против идното въвеждане на нови ограничения против рестриктивните мерки на ковид.

От Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията се заканиха да не съблюдават никакви ограничавания и желаеха оставката на основния държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев, написа kmeta.bg.

Ето цялата позиция на БАЗ и СЗБ:

СЗБ и БАЗ, подкрепени от своите членове на национално и районно равнище, заявяваме изрично и категорично:

НЯМА ДА СПАЗВАМЕ ПОВЕЧЕ ОГРАНИЧЕНИЯ ОТ ТЕЗИ, НАЛОЖЕНИ КЪМ МОМЕНТА! ДИСКРИМИНАЦИОННИ ОГРАНИЧЕНИЯ БЕЗ НИКАКЪВ РЕАЛЕН ЗДРАВЕН ЕФЕКТ!

Три години стигат! Безпомощността на страната да се оправи с всяка поредна вълна на Covid-19, не е причина браншът ни да бъде чегъртан.

Отново се приказва за затварянето на част от нашия бранш и спомагателното ограничение на останалата част. На единствените бизнеси, в които се вкара „ зелен документ “ и в които въпреки всичко се реализира спомагателна безвредна среда.

Казахме ви нееднократно какво би трябвало да бъде направено, само че вие или нямате потенциала да го разберете, или умишлено се пробвате да ни затриете. Няма какво повече да се обясняваме и да ви акцентираме доводи и доказателства. Нито ги заслужавате, нито има какъвто и да е било резултат от тях, казани ви в лицата. Всичките ви дейности издават само популизъм и боязън!

На всичкото от горе не направихте нито една работеща мярка, от която засегнатият бизнес да получи поддръжка. Стигаме до извода, че това е безусловно целеустремено.

И до момента в който ние страдаме и изчезваме, вие отидохте на кино! Без маски! С цялото ни почитание към киното!

Искате да водим война с страната, с институциите, които са нагърбени да наблюдават за спазването на ограниченията? Ще я водим, тъй като няма какво повече да губим. Отсега ви споделяме – викайте танковете против нас. Протестът ни ще е във всеки един от нашите обекти!

И още нещо:

Кунчев, оставка! Оставка на всеки, който има вяра, че пандемия се бори единствено с ограничение на нашия бранш. Време е за същинска смяна и за хора, които имат куража да водят войната. Истинската война, а не тази със заведенията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР