Ресторантьор налита на бой на недоволни клиенти в Приморско –

...
Ресторантьор налита на бой на недоволни клиенти в Приморско –
Коментари Харесай

Ресторантьор налита на бой на недоволни клиенти в Приморско

Ресторантьор налита на пердах на недоволни клиенти в Приморско – по тази причина алармират наши консуматори. Случката, която виждате във видеото, се развива вечерта на 27 юли в морския град, написа gospodari.com.

Група хора са посетили ресторант “Старата мелница”. Ето какво споделят те:

“След като не можеха да ни изпълнят половината поръчки, повикахме шефа. Той ни помоли да си платим и да си тръгнем. Направихме го. След като напуснахме заведението, притежателят ни настигна на улицата.”

В хода на диалога, който виждаме във видеото, се схваща, че притежателят е бил наказан и сега е в пробация. Това обаче не го стопира да демонстрира експанзия към клиентите.

За притежателя
Касовата записка за консумация на обърналите се към нас е издадена от компания “Стар Мел” ЕООД. Справка в Търговския указател демонстрира, че компанията се занимава с покупка, градеж или обзавеждане на недвижими парцели за продажба или отдаване под наем; продажба на артикули или други движимости за препродажбата им в първичен, модифициран или обработен тип, продажба на артикули от лично произвеждане, комерсиално посланичество и ходатайство, комисионни, спедиционни, транспортни, складови и дистрибуторски покупко-продажби, хотелиерски, туристически, ресторантьорски, както и други незабранени от закона покупко-продажби.

Едноличен притежател на капитала и шеф на сдружението е Бисер Мавраганов. Дали обаче виждаме него на фрагментите, остава мистерия.

Призивът на “Господарите”
Скъпи ресторантьори, знаем, че сезонът е сложен. Разбираме, че всеки клиент има свои условия и визии за обслужването и качеството на продукта, за който заплаща. Подобно държание обаче няма по какъв начин да бъде извинено. Няма и метод то да остане без последици – за вас, за бизнеса ви, за жалост и за имиджа на България като туристическа дестинация.

Наясно сме, че измежду вас има доста положителни експерти, които знаят по какъв начин да печелят клиентите си с качествено обслужване и артикули. Но образци като този поставят черно леке на напъните на всички ви.

Надяваме се способените органи да се сезират и да се постараят да не се стига до други сходни подиуми.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР