Ресторант в Китай предлага на клиентките си необичайна схема за

...
Ресторант в Китай предлага на клиентките си необичайна схема за
Коментари Харесай

Отстъпка в ресторант спрямо размера на бюста

Ресторант в Китай предлага на клиентките си необикновена скица за понижение. Заведението за хранене в град Ханджоу понижава цената на сметката на клиентките си съгласно размера на бюста им.

Отстъпката по отношение на размера на сутиена има доста съперници и търпи съществени рецензии. Стигнало се до там, че локални живели се оплакали на управляващите от гръдната дискриминация.

Ресторант Тренди шримп е пуснал няколко билборда, в които се популяризира отстъпката за клиентките съгласно размера на бюста им. Те са разграничени на общо седем размера. Над гръдната скица стои огромен надпис: Целият град търси гърди.

 ресторант

Притежателките на огромни гърди несъмнено са облагодетелствани от отстъпката в ресторанта. Най-големите бюстове получават до 9.5 % надолу от цената.

Постерът със странната публикация бе качен на 1 август, само че по-късно управата на заведението бе принудена да го смъкна под публичния напън.

Управителят на ресторанта Лан Шънган обаче разгласи, че откогато градът е наясно с отстъпките, клиентите в заведението са скочили с 20%. Освен това той прецизира, че клиентките договарят своята отстъпка с келнерките, а не с мъжкия личен състав.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР