Респ. Elise Stefanik (R-N.Y.) обяви победа, след като апелативен съд

...
Респ. Elise Stefanik (R-N.Y.) обяви победа, след като апелативен съд
Коментари Харесай

Стефаник обявява „победа“, след като съдът в Ню Йорк отмени „противоконституционната“ заповед срещу Тръмп

Респ. Elise Stefanik (R-N.Y.) разгласи победа, откакто апелативен съд в Ню Йорк краткотрайно анулира заповед за задръстване, забраняваща на някогашния президент Тръмп и неговите юристи да приказват за личния състав на съдията по делото за гражданска машинация в Ню Йорк.

„ Радвам се да видя, че след моята тъжба за нравственос до Нюйоркската комисия за правосъдно държание против арбитър от Манхатън Артър Енгорон, апелативен съд анулира противоконституционната заповед против президента Тръмп “, се споделя в изказването на Стефаник.

Разпореждането на съда следва незабавно правосъдно дело, заведено в сряда от правния екип на Тръмп, който твърди, че заповедите за задръстване „ хвърлят съществено подозрение “ върху способността на Engoron да служи като „ неутрален установител на обстоятелства “, когато следи случая на Тръмп. < /p>

Екипът на Тръмп изиска краткотрайно прекъсване на заповедите на Engoron и глобите, произлизащи от нарушаването им. Заповедите произтичат от онлайн офанзива, направена от някогашния президент против основния чиновник на съдията.

Тръмп направи няколко коментара за служителя, публикувайки информация, която персонално я разпознава онлайн. Engoron санкции Тръмп с 15 000 $ за разнообразни нарушавания и ненадейно извика някогашния президент на свидетелската пейка, с цел да даде пояснение за коментар, който направи.

В решението от четвъртък апелативният арбитър изрази угриженост, че заповедите за задръстване на устата лимитират Тръмп независимост на словото, което значи, че той към този момент може да разяснява свободно личния състав на Engoron, до момента в който тече процесът на обжалване.

Стефаник, корав покровител на някогашния президент, подаде тъжба за правосъдна нравственос предходната седмица против Engoron, потвърждавайки, че съдията е посочил „ несвоевременно користолюбие и правосъдна волност “ към някогашния президент и го прикани да подаде оставка.

В изказването си Стефаник сподели: „ Трябва да се борим, с цел да защитим Първата корекция на всички обвинени и правата на подобаващ развой “. Въпросът е „ доста по-голям “ от Тръмп, сподели тя.

„ Ако демократите могат да създадат това на милиардер, някогашен президент и водещ претендент за президент, единствено си представете какво могат да създадат на останалите от нас “, се споделя в нейното изказване. „ Ето за какво подадох своята етична тъжба против арбитър Енгорон и ще продължа да се боря за всички нюйоркчани. “

За най-новите вести, времето, спорта и стрийминг на видео се насочете към The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР