Ресорният зам.-кмет на Стара Загора Радостин Танев поздрави екипажа на

...
Ресорният зам.-кмет на Стара Загора Радостин Танев поздрави екипажа на
Коментари Харесай

Екипажът на старозагорски тролейбус бе поздравен за достойна постъпка по време на смяна

Ресорният зам.-кмет на Стара Загора Радостин Танев поздрави екипажа на тролейбус, обезпечаващ линия №36 в събота - Димитрина Колева и Минчо Тенев. Двамата почтени старозагорци намират мобилен телефон, инцидентно изпаднал от пасажер. Малко по-късно получават позвъняване от притежателя на устройството и го предават с усмивка.

 „ За положителните каузи би трябвало да се приказва по-често, това е и повода да ви поздравя от свое и от името на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров “, сподели Радостин Танев. Той зарадва чиновниците на общинското сдружение „ Тролейбусни и автобусни транспорти “ ЕООД със алегорични дарове и им връчи признателен адрес от кмета. „ Благодарение на хора като Вас – с дълбоки морални и човешки полезности, Стара Загора е все по-добро място за живеене. Не забравяйте, че светът има потребност от дребни добрини всеки ден, а не от велики каузи един път! “, гласи обръщението на градоначалника.
-->
Подарък на чиновниците за образец връчи и шефът на предприятието инж. Георги Станчев. Той изрази убеденост, че всички работещи в общинското сдружение носят съвест и положително сърце, както и че постъпката на Димитрина Колева и Минчо Тенев не го изненадва, само че го радва откровено.

Тази година, „ Тролейбусни и автобусни транспорти “ празнува своя 70-ти празник и приготвя специфична стратегия за отбелязването му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР