Resideo Technologies обяви, че въвежда петгодишна гаранция за широка гама

...
Resideo Technologies обяви, че въвежда петгодишна гаранция за широка гама
Коментари Харесай

Добри новини за ползващите отопление с уреди Honeywell

Resideo Technologies разгласи, че вкарва петгодишна гаранция за необятна гама от артикули на Honeywell Home за ръководство на отоплението и артикули за питейно водоснабдяване – Braukmann.

Компанията е добре известна с обширното си портфолио от решения за комфорт, които са проектирани да работят безпроблемно във всеки дом. Всички те са построени със същата компетентност и надеждност, които са отредили на продуктите за ръководство на отоплението позицията на желан избор от професионални монтажници за създаване на ръководството в домове и здания в продължение на повече от 100 години.

Resideo е също толкоз добре прочут със своето обстойно портфолио от артикули за водоснабдяване, предлагащи надеждност и улеснение при инсталиране. През 2020 година компанията вкара още веднъж серията артикули Braukmann, с цел да удостовери своя над 75-годишен опит на европейския пазар за надзор на питейното водоснабдяване за жилищни здания.

Ето за какво този нов ход в допълнение акцентира смисъла, което компанията отдава за обезпечаване на мира на професионалните монтажници и притежатели на жилища за години напред, когато закупят нов артикул.

Петгодишната гаранция се предлага извънредно на директните търговски сътрудници на Resideo за повече от 2000 продукта и е предмет на нейните условия за продажба. Пълният лист с артикули дружно с разпоредбите и изискванията на гаранционната политика, можете да намерите на resideo.com/warranty.

Примери за продуктите, които са включени:
3-пътни и зонови вентилиИнсталационни пакетиТермостатиПрограмируеми стайни термостати, например Honeywell Home T3 и T4Интернет-свързани термостати, например Honeywell Home T6Програматори и времеви превключвателиГамата evohomeТермостатични радиаторни вентилиРедуцир-вентилиПродукти за питейно водоснабдяване Resideo Braukmann
Марио Моура, изпълнителен и продуктов шеф за EMEA, изяснява за какво Resideo подхваща този ход: „ Монтажниците и притежателите на жилища желаят артикули, които са надеждни. Те също по този начин желаят да знаят, че в случай че нещо се обърка, това не коства пари, както и време да го изправим. Нашата разширена гаранция им дава тази убеденост, като в това време демонстрира увереността, която имаме в надеждността на нашите решения за комфорт. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР