Решил е човекът – върнал се е. Хиляди пасажери идват

...
Решил е човекът – върнал се е. Хиляди пасажери идват
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Упреците към управлението са много, поголовно сменят хора

„ Решил е индивидът – върнал се е. Хиляди пасажери идват и се връщат. Няколко години поред го разясняваме. Ние сме дали показания. Обяснили сме всичко. Виждате приходът в хазната е по-голям “. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с връщането на Васил Божков в България.

„ Надявам се господин Божков да се е върнал да си реши въпросите с правораздаването. Ако е почтен, да си почисти името. Ако е отговорен, имаме си правосъдна система. Никакво терзание, тъй като от него, от хазарта това, което съм коментирал, съм го споделил и в прокуратурата. На няколко разпита сме били “, акцентира Борисов.

Той акцентира, че рано или късно истината ще спечелва. Лидерът на ГЕРБ изясни още веднъж, че няма кюлчета и пачки в нощното си шкафче във връзка прекратеното дело против него.

Според Борисов е притеснително това, което се случва с цените на горивата, тъй като по думите му те се подвигат спекулативно във време, когато хората пътуват най-вече.

„ Притеснително е това, което става с горивата. Без никакво съображение спекулативно във времето, когато хората пътуват най-вече стартират да се подвигат изненадващо цените с по 30-40-50 стотинки и това се дължи на монопол, на слаб надзор, държавното управление търпи огромни рецензии. При тази мека зима се похарчиха над половин милиард за зимно разчистване. Ремонтират се прави за стотици милиони, пътят до Враца и Мездра ще стои още години затворен “, добави Борисов.

„ Вътрешният министър заслужава да бъде питан за какво смени и кой го накара да смени ръководители на регионални структури “, уточни още той. „ Еднолично партията на смяната поголовно подменя всичко единствено с нейни фрагменти, без да се разяснява. Упреците към ръководството са доста, поголовно сменят фрагменти. Ако това е сглобката, не виждам по какъв начин ще продължим да участваме “, сподели още Бойко Борисов.

Той добави, че се сменят бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания и управленията на доста други структури. „ Ние поддържаме 36 депутати от партията на смяната, те ръководят на 100%, изключвам външното министерство “, уточни Борисов. 

Бившият министър председател акцентира, че са приели бюджета, тръгнала е правосъдната промяна, само че измененията хората не ги виждат. Той още веднъж засегна и тематиката с миграцията и ежедневното улавяне на мигранти у нас. 

„ Когато преди 3 година ви говорех за миграция, вие ме гледахте като какво ни приказваш. Сега, когато стана главният проблем, тъй като австрийските медии дават всеки ден в България арестуваните мигранти, изпуснаха границата, това е комплициран развой. Прав е Радев, когато станах министър председател, третия или четвъртия път, когато имаше 30 000-40 000 мигранти в България, това се хвърлихме крепко, затворихме границата, с външната ни политика с Турция, с голямата поддръжка на Европейска комисия, всички даваха България за образец. Сега от образец, станахме за насмешка “, акцентира Борисов.

Във връзка с идните локални избори водачът на ГЕРБ съобщи, че на доста места претендентите за кметове ще бъдат същите, като засяга кметът на Враца Калин Каменов.

„ Социологическите организации, близки до Политическа партия ни дават 5-6% разлика. Това значи повече от сбора на Политическа партия и Демократична България. Много работа ни чака. Надявам се след 1 септември тези упреци, които са казани с цел да има чуваемост. Те ще смеят на Радев хората. При една ротация  това по този начин ли ще остане? “, попита Борисов. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР