Реших да се впусна в надпреварата, защото смятам, че когато

...
Реших да се впусна в надпреварата, защото смятам, че когато
Коментари Харесай

Григорова разкри отношенията си с Нинова: Критикувала съм и съм подкрепяла БСП! Но това предложение…

„ Реших да се впусна в конкуренцията, тъй като считам, че когато през синдикални дейности не могат да се реализиран някои резултати, то би трябвало да създадем всичко допустимо и да вземем инструментите в свои ръце ”. Това съобщи в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия претендентът за кмет на София Ваня Григорова. „ Поканата пристигна от БСП-София и „ Левицата ”, уточни тя пред Нова тв.
Григорова разяснява и изразените опасения на президента на КТ Подкрепа Димитър Манолов, че може да бъде „ използвана за политическа цел “. „ Винаги има такива опасности, само че в последна сметка, който го е боязън не влиза в гората “, съобщи тя.
„ Ситуацията сега е такава, че даже хора, които имат разлики, само че са от едната страна на барикадата, могат да намерят общите цели, които са по-важни от егото на някои представители на тези партии. В бъдещата коалиция се чака да има не по-малко от 10 партии и обединения ”
„ Сега е времето на безпринципни сглобки, когато се водят битки с предишното, с исторически дати, вместо да се води диалог за бъдещето. Тези, които задълбават в предишното, няма какво да предложат за бъдещето ”.
На въпрос какви са връзките ѝ с ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, Григорова съобщи: „ Както съм подлагала на критика позиции на партията, по този начин и съм ги подкрепяла, когато съм считала, че те са верни. Подкрепихме предлагането на Българска социалистическа партия, че минималната работна заплата би трябвало да бъде 50% от междинната ”.
„ Ако хората продължат да бъдат апатични, в случай че оставят в ръцете на други да вземат решение тяхната лична орис, тогава тези, които се борят с монументи ще съумеят. Ако въпреки всичко намерят причина да отидат до урните, тогава може и да има опция градът да стане по-добър и по-социален. Защото в София липсва обществена инфраструктура “, уточни още претендентът за кмет във връзка апелите за ремонт на Паметника на Съветската войска.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР