Решението за вота на недоверие е вследствие на последователни наши

...
Решението за вота на недоверие е вследствие на последователни наши
Коментари Харесай

Христо Проданов: Основният виновник за кризата е този, който управлява държавата 10 години


Решението за вота на съмнение е в резултат на поредни наши дейности в последните няколко години и изключително дейни дейности през последната половин година, когато по време на парламентарен надзор, посредством питания и въпроси, предупреждавахме ръководещите за това, което следва в България по отношение на водната рецесия и с изгарянето на отпадъците. Това съобщи пред НТВ Христо Проданов, зам.-председател на ПГ " Българска социалистическа партия за България ". " Когато рецесията е налице и е приета за такава даже от премиера и от отрасловите министри, то единственото, което би трябвало да направи опозицията като политическо деяние, е да изиска избор на съмнение ", сподели още той.

Проданов уточни като главен провинен за водната рецесия в Перник и рецесията с водата като цяло виновните министерства. Той добави, че за водоснабдяването в Перник дава отговор ВиК - Перник, а неин мажоритарен притежател е Министерството на районното развиване и благоустройството.

" Проблемът в цялата тази обстановка е, че няма страна, която да управлява тези процеси, а главният провинен е този, който е отпред на тази страна през последните 10 години ", заключи Христо Проданов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР