Решението за Росенец го изработихме заедно с ГЕРБ, ДБ веднага

...
Решението за Росенец го изработихме заедно с ГЕРБ, ДБ веднага
Коментари Харесай

Пеевски: Прекратяването на концесията на Росенец е инициатива на ДПС и ГЕРБ

Решението за " Росенец " го изработихме дружно с ГЕРБ, Демократична България незабавно се включиха, Политическа партия умуваха, а през днешния ден с изненада узнавам, че е тяхна самодейност. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус " .

По думите му това е доста остаряла  идея на Движение за права и свободи, а страната нищо не е направила по времето на служебните кабинети по тази тематика с отнемането на " Росенец ", добави той.

" Днес внасяме всички дружно плана за " Росенец ", сега го подписваме, с цел да се завърши безконтролният импорт и експорт, за нас с " Лукойл " се финансира войната. Не може една частна компания да има врата на държавната граница. Ние се позоваваме на това, че това е една съветска компания, и страната би трябвало да има цялостен надзор. Очакваме да подпишат сътрудниците и за необикновен представител, с цел да се види какво се прави ", бе безапелационен Пеевски.

Той разяснява и тематиката с постройките на " Росенец " като уточни, че за тях има каузи.

" Нека приключат и ще забележим по какъв начин ще се произнесе българският съд ", разяснява депутатът и добави, че Движение за права и свободи не е във властта, а ще взе участие в гласуванията, където се изисква болшинство от 160 депутати, като за регулаторите и Висш съдебен съвет.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР