Решението за покана към Митрофанова и Лешуков ще бъде в

...
Решението за покана към Митрофанова и Лешуков ще бъде в
Коментари Харесай

Лидерът на ”Възраждане” обмисля дали да не покани Митрофанова на старта на парламента

Решението за покана към Митрофанова и Лешуков ще бъде „ според от това доколко ще напреднат провокациите на „ Демократична България “, „ Продължаваме Промяната “, ГЕРБ-СДС и така нататък “, изясни Костадинов, представен от " Дарик ".

 

По думите му „ Възраждане “ няма да поддържа предлагането за чуване на Володимир Зеленски, което ще се разиска на първия председателски съвет на парламентарните групи в Народното събрание.

 

Той добави, че тематиките за посланиците на Русия и Беларус, както и за чуване на Зеленски, са обидни за българските жители. Във връзка с поканата на Българска социалистическа партия за среща на парламентарно показаните партии, с цел да се търси решение за незабавни ограничения за поддръжка на фамилиите и стопанската система до края на годината, Костадинов съобщи, че от „ Възраждане “ няма да вземат участие.

 

Според него тези тематики би трябвало да се обсъдят, когато стартира работа Народното събрание. Той посочи, че главната тематика, която би трябвало да се разиска в Народното събрание, е тази за бюджета.

 

Новите избори са най-закономерният излаз от тази политическа рецесия, която стартира незабавно след изборите, разяснява още Костадин Костадинов и дефинира Народното събрание като „ мъртвороден “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР