Решението на Софийския апелативен съд е очаквано, но има съдии,

...
Решението на Софийския апелативен съд е очаквано, но има съдии,
Коментари Харесай

Защитата на близките на Милен Цветков ще обжалват присъдата на Кристиан Николов


Решението на Софийския апелативен съд е предстоящо, само че има съдии, които одобряват, че закононарушението е осъществено при несъобразителност. Това съобщи пред bTV Надежда Ковачева, юрист на дъщерята на журналиста Милен Цветков по отношение на присъдата, която получи килърът на журналиста - Кристиан Николов от 9 години. 

Защитата на околните на Милен Цветков ще апелират присъдата и ще упорстват за по-високо наказване по отношение на Кристиан Николов от наложените му 9 години затвор.  Той е съзнавал закононарушението, което ще направи, което единствено по себе си значи, че е съзнателно.

Кристиан Николов не признава използването на опиатите, само че признава авторството на действието и на виновността, която е направил, уточни юрист Ковачева. 

Тя посочи, че съдилищата би трябвало да пишат къси претекстове по отношение на присъдата на към този момент наказаните лица.

Ако подсъдимият бил заведен в Институт по пътна медицина, щял да бъде проучен какво е положението на сърцето и на кръвното налягане, с които да се откри, че Кристиан Николов редовно е употребявал наркотични субстанции, акцентира юрист Надежда Ковачева. 

Ако присъдата на Николов бъде доказана и на последната инстанция, може да излежи и половината от тези 9 години при положително държание и от времето, в което е бил с мярка за неотклонение " домакински арест ", разяснява още адвокатката. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР