Решението на СГС, взето на 8 ноември, беше обжалвано както

...
Решението на СГС, взето на 8 ноември, беше обжалвано както
Коментари Харесай

Шок! Йоско Си Мислеше, Че Ще Се Радва На Свободата, Въпреки Страшното Престъпление, Но Го Поля Леден Душ!

Решението на Софийски градски съд, взето на 8 ноември, беше обжалвано както от прокуратурата, по този начин и от началника на пандиза в Казичене, където той излежава присъдата си за злополуката, при която през 2011 година, в пияно положение, умъртви двама мъже в София.

На първа инстанция магистратите сметнаха, че има доказателства, че Йосифов се е поправил, има трайно положително държание, не е употребявал алкохол и има награди и участия в спектакли. Те акцентираха още, че той е изтърпял повече от половината от 6-годишното си наказване и го пускат единствено 4 месеца преди то да изтече.

По-висшият съд обаче е на друго мнение. По силата на това, Сливенския остава в пандиза. Определението е дефинитивно, оповестиха от пресслужбата на САС. Мотивите са, че е належащо по-продължително време с цел да се счетат за изпълнени задачите на наложеното общо наказване от шест години " отнемане от независимост ".

" В жалбата и митинга са изложени идентични изказвания за неточност на правосъдния акт, защото неправилно е признато за потвърдено поправянето на лицето. Не е регистрирано, че по време на дългия престой на наказания във външно здравно заведение, с него обективно не е провеждана корекционна активност, а единствено рехабилитационна такава. Бил е включен в стратегия за придобиване на междуличностови умения, толериране на другите и понижаване на експанзията, в която не е взел участие. Освен това не е разисквано даденото негативно мнение на администрацията от пандиза ", мотивираха се от САС.

Установено е, че две години и половина от присъдата си Йосифов е прекарал в столичната частна болница " Токуда ", защото самият той пострада при злополуката.

Първоначално Сливенския беше наказан на 8 години затвор, само че в последна сметка наказването му беше понижено и той беше изпратен в затворническото общежития от открит вид в Казичене, където режимът е по-лек от този в пандизите.

На съдбовния 2 март 2011 година Йоско се заби с бронирания си джип " Мерцедес " в бус и умъртви двама мъже и рани други двама. Експертизите демонстрираха, че той е карал с 2,6 промила алкохол и със 180 км/ч.

Йосифов е добре прочут в престъпните среди - в годините той е бил свързван с разпространяване на опиати, нелегално оръжие и трафик на хора.
През 2004 година беше задържан по съмнение, че е поръчал убийството на Косьо Самоковеца в Амстердам. Тогава беше открито, че е имал контакти с физическия причинител преди и след стрелбата. Това обаче не се оказа задоволително доказателство, с цел да бъде наказан.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР