Решението на съпруг да създаде мъчително устройство, съпругата му прекара

...
Решението на съпруг да създаде мъчително устройство, съпругата му прекара
Коментари Харесай

„Злият“ TikTok на съпруга на съпругата, отваряща „изтощително“ устройство, където той е поставил коледен подарък, предизвиква дебат за брака: „Не си струва“

Решението на брачен партньор да сътвори трудно устройство, брачната половинка му прекара шест „ изтощителни “ часове отваряне беше подложено на критика за „ жестоката “ каскада – и провокира голям спор по отношение на действителността на брака.

Неназованият мъж – който разгласява под псевдонима @onceupononehellofastory в TikTok – сподели видео как другата му половина усърдно разглобява „ злата “ измислица, която е основал, с цел да получи нейния коледен подарък вътре.

В клипа брачната половинка му се усмихва, до момента в който изяснява, че ръцете й са „ вкочанени “ от развиването на море от безкрайни гайки, което основава нещо като спонтанна клетка, с цел да получи достъп до нейния подарък.

Нейната битка събра голям отзив, като някои предложиха тактически препоръки по какъв начин да премахнете болтовете по-ефективно, до момента в който други твърдяха, че каскадата е „ презряна “.

Както многозначително сподели един коментатор: „ Никой не приказва за индивида, който е поставил всички винтове, той имаше доста свободно време. “

Според психолога от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР