Решението на съда за ареста на Борисов беше очаквано, добави

...
Решението на съда за ареста на Борисов беше очаквано, добави
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Бойко Борисов няма да съди нито държавата, нито конкретни личности

Решението на съда за ареста на Борисов беше предстоящо, добави той

Държавата се срина за една година и това са обстоятелства.

Това сподели в ефира на депутатът от ГЕРБРадомир Чолаков. По думите му държавният запас все още е под санитарния най-малко.

„ България е банкрутирала страна. Това е резултат от войната против политическата система. В хора на тази война ръководството беше поверено на авантюристи. Не виждам какво през 12-те години от ръководството на ГЕРБ какво толкоз неприятно се е случило на страната. Всичко показваше, че вървяхме нагоре. Имаше няколко олигарха, които попаднаха под фокуса на внимание. Те нямаха различен потребен ход, с изключение на след това да упрекват в рекет. Войната против политическата система съответства с арестуването на някои от тези хора и повдигането на обвинявания. Прокуратурата стартира да си прави работата, тъй като факт е, че през всички години на прехода, прокуратурата се въздържаше да посегне на най-големите олигарси. "

По отношение на правосъдното решение за ареста на водача на ГЕРББойко Борисов Чолаков изясни, че то е предстоящо и заслужено.

„ Съдът отсъди заслужено, решението беше разумно. Това, което не чаках беше, че уредниците на ареста са толкоз безогледни и некомпетентни. Не можех да допускам, че няма да има обвинявания, че няма доказателства. Те просто са го хванали и са го арестували. Това е безспорна милиционерщина от най-дивашките времена на комунизма”, добави той.

По думите му Борисов няма да съди нито страната, нито съответни персони.

„ Такова дискредитиране на Петков, Бориславова и Рашков, не съм допускал, че могат да си причинят сами. За нас Кирил Петков към този момент не е министър-председател”, посочи Чолаков.

Радомир Чолаков разяснява още, че опозицията сама по себе си не може да провокира рухване на държавното управление.

„ Дори да желаеме избор на съмнение, евентуално те ще го отхвърлят. Ние не стоим да се радваме на протичащото се в страната. Боли ни. Но държавното управление се срутва единствено, то стъпи върху неистини с идването си”, сподели още той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР