Решението на Националния съвет на БСП не включва подновяването на

...
Решението на Националния съвет на БСП не включва подновяването на
Коментари Харесай

Благовест Кирилов: Позицията на Бойко Борисов граничи с шизофренията

Решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия не включва подновяването на диалозите с Газпром като належащо условия за договарянията с Политическа партия във връзка с поддръжка на кабинет с техен мандат, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Благовест Кирилов.

„ Нека да забележим по кое време ще се случат те, по кое време ще се връчи мандатът за договаряния и тогава ще забележим по какъв начин да подходим,” уточни той. Според него обаче, „ когато приказваме за диверсификация, това не значи, че би трябвало да изключим едната страна, с цел да включим другата.

Диверсификация значи от голям брой източници да получаваме запаси, тъй че да имаме и най-хубавата цена, и гаранция за доставките. Така че считам, че би трябвало да сме отворени за диалог с всички страни, включително и " Газпром ", с цел да намерим най-хубавото за българския народен интерес”.

По отношение актуализацията на бюджета Кирилов разяснява тезата на Българска социалистическа партия, че той е уравновесен и е с повече разноски, тъй като моментът е подобен, че би трябвало да се помогне на най-уязвимите.

По думите му полемиката е открита, сега има над 130 оферти за бюджета, които той уточни, че са прекомерно доста, изключително от позиция на опозицията.

„ Нека си го кажем - позицията на опозицията, на Бойко Борисов е шизофренна за мен. Защото от една страна споделя: „ Бюджетът е дисбалансиран, няма пари ". От друга страна желае да се заложат доста повече разходи”, съобщи той по Нова телевизия.

Според Кирилов би трябвало да се реализира синхрон сред всички партии при актуализацията на план-сметката на страната, тъй че тя да е работеща и за хората. Българска социалистическа партия има някои оферти, които касаят превоза в дребните селски райони.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР