Решението на министър Ангелов РЗИ да могат да затварят фитнеси,

...
Решението на министър Ангелов РЗИ да могат да затварят фитнеси,
Коментари Харесай

Аркади Шарков: Решението на Ангелов за РЗИ е като бягство от отговорност точно преди избори

" Решението на министър Ангелов РЗИ да могат да затварят фитнеси, молове, заведения за хранене, учебни заведения, беше въведения към още веднъж концентрация, в резултат на това към централно затваряне на всички заведения от страна на Министерство на здравеопазването ". Това съобщи в ефира на предаването " Делници " по " Евроком " икономистът от " Експертен клуб за стопанска система и политика " Аркади Шарков.

" Но в случай че помним лятото към есента, когато още веднъж започнаха да се повишават случаите, предлагането на министъра беше общините да решат сами, в този момент виждаме репликирано - РЗИ ", добави той.

" От една страна можем да кажем, че това е хубаво, тъй като това е един тип децентрализация по отношение на потребностите на всеки един район, може да се вземе решение ", счита специалистът.

" Но въпреки това може да наподобява като бягство от отговорност тъкмо преди избори, когато някой би трябвало да поеме политическата отговорност за това, че има случаи на COVID-19 или пък че няма места в лечебните заведения ", безапелационен бе Аркади Шарков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР