Решението на Кристиано Роналдо да си тръгне от Реал Мадрид

...
Решението на Кристиано Роналдо да си тръгне от Реал Мадрид
Коментари Харесай

Случилото се с Кристиано било предупреждение към Барса

Решението на Кристиано Роналдо да си тръгне от Реал Мадрид би трябвало да бъде като сигнална лампа за огромния съперник Барселона. Това мнение изрази някогашният състезател на отбора и наследник на легендата Йохан Кройф - Жорди Кройф, като изясни какво тъкмо има поради:

“ “Когато анализирате играта на Реал до предишния сезон, виждате, че Кристиано беше индивидът, който, нагледно казано, държеше чадъра над останалите. Когато завалеше, никой не се намокряше. Но ето, че към този момент индивидът с чадъра го няма. В Мадрид към момента имат отлични играчи, само че във футбола ти би трябвало някой, който даже при 0:2 да е оптимист, че можете да спечелите. От доста години насам Лионел Меси извършва тази същата роля в Барса ”, съобщи холандецът, обяснявайки, че един ден на “Камп Ноу ” би трябвало да са подготвени с правоприемник на великия аржентинец.

“Засега към момента няма смисъл да се мисли за Барса без Меси, тъй като той продължава да се спрява чудесно. Нека да се молим да играе допустимо най-дълго, до момента в който краката го държат ”, добави Кройф в изявление за каталунския вестник Sport.

В момента 44-годишният Кройф е треньор на китайския Чонкин Дандай Лифан. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР