Решението на българските проблеми минава през решенията на европейската политика.

...
Решението на българските проблеми минава през решенията на европейската политика.
Коментари Харесай

Румен Гечев: Искаме и работим за социална справедливост

Решението на българските проблеми минава през решенията на европейската политика. Искаме повече Европа в България, само че не сме съгласни някои европейски страни да си измиват ръцете с нас. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България “ проф. Румен Гечев на тържеството във връзка 100-годишнината от основаването на организацията на Българска социалистическа партия в град Сливница.

Цитиран от пресцентъра на Българска социалистическа партия, той добави, че социалистите не желаят държавно управление, което да извършва нареждания в ущърб на българския народ, а такова, което да пази българските национални интереси- както го вършат Унгария, Чехия, Полша, Румъния и доста други.

„ Българска социалистическа партия имаме своята „ Визия за Европа “, в която представяме съответни решения за промени в европейските политики. Ние сме единствените, които разискаха своите документи – „ Визия за България “ и „ Визия за Европа “ с българския народ. Затова е значимо, на 26-и май, всички да подкрепим „ Българска социалистическа партия за България “. Важно е, тъй като желаеме и работим за обществена правдивост и пазиме ползите на българския народ “, заключи проф. Румен Гечев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР