Решението, което коалицията ППДБ-ГЕРБ-ДПС прие с идеята, че отхвърля референдума

...
Решението, което коалицията ППДБ-ГЕРБ-ДПС прие с идеята, че отхвърля референдума
Коментари Харесай

Пуснаха референдума, мислейки, че го отхвърлят: Депутатите не са ОК

Решението, което обединението ППДБ-ГЕРБ-ДПС одобри с концепцията, че отхвърля референдума за опазване на българския лев до 2043 година, в действителност има тъкмо противоположното значение. Вместо да гласоподава ЗА решението на правната комисия на Народно събрание за отменяне на допитването, ръководещата сглобка даде избор ПРОТИВ. Т.е. поддържа провеждането на референдума.

 

 Щастлив от развръзката, осъзната часове по-късно е водачът на Възраждане Костадин Костадинов, който беше и уредник на петицията, събрала над 400 000 постоянни подписа. Той пубикува и решението на Комисията, чийто ръководител Стою Стоев от Политическа партия, както нееднократно 19 минути писа няма нищо общо с правото, с изключение на тапия. Благодарение на неговата.... неопитност и на председателстващата в пленарната зала сякаш юристка Росица Кирова от ГЕРБ, която също неведнъж сме описвали с нейните рискови връзки и надеждност.Двамата имаха задачата да показват решението и да прокарат гласуването, от което се създаде същински парадокс.

 

А останалите видни адвокати в залата като Ел. Белобрадова, брачна половинка й В. Пандов, водачите на Демократична България Хр. Иванов и Ат. Атанасов, новоизпечения десен, който е някогашен ляв и още по-бивш десен Я. Божанков, прочут с лафа " аз като правист ", К. Нинова - правник до правника, или нищо не схващат от специалността си, или не са " на ти " с българския език, или просто не са чели решението, което гласоподават. В залата не се дава избор за казаното от председателстващия, а за текст. Срещу отплата над 1000 лева дневно, който продължава 3-4 часа.

 

 Нововъзникналият като правист Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, при всичките си искания по всички въпроси, също многозначително се изказваше от трибуната и също не беше схванал. По един депутат от ГЕРБ и ППДБ беше осъзнал защо иде тирада. Въпросните двама гласоподаваха ЗА решението на комисията, т.е. за отменяне на референдума.

 

А 49-ият парламент потвърди, че получените в последните социологически изследвания 9 % доверие са му прекомерно доста поради интелектуалното равнище на членуващите в него " народни представители ". Които от този месец към този момент ще вземат по над 14 000 лева на месец от джоба на данъкоплатеца, до момента в който режат парите за лечебни заведения и обучение с новия бюджет на Асен Василев.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР