Решението да няма включвания през Zoom на тазгодишната церемония по

...
Решението да няма включвания през Zoom на тазгодишната церемония по
Коментари Харесай

Без онлайн включвания на Оскарите


Решението да няма включвания през Zoom на тазгодишната гала по връчването на наградите , се трансформира в спънка за огромна част от номинираните, които живеят отвън Съединени американски щати. 

Представители на звездите и притежатели на кино студия са подали недоволство пред Академията заради проблемите с логистиката, разноските и въпроса с карантинирането, които възбраната за дистанционно наличие на номинираните провокира, оповестява " Гардиън ". Поради  церемонията по раздаването на най-високите оценки във филмовата промишленост на 25 април ще се организира на две места: " Юниън Стейшън " в центъра на Лос Анджелис и в обичайния " Долби Тиътър " в Холивуд. Продуценти на събитието оповестиха, че „ няма да има алтернатива за включване през Zoom “ по време на шоуто и насърчиха номинираните да участват онлайн.

Най-малко 9 номинирани, в това число режисьорът на,, и звездата на кино лентата, Кери Мълиган, живеят във Англия. Същевременно, през идната седмица се чака Англия да забрани доникъде на май.

Представители на петте номинирани задгранични кино лентата – от Дания, Хонконг, Румъния, Тунис и Босна – също могат да се сблъскат с компликации, с цел да се доберат до Лос Анджелис. Някои от останалите 200 номинирани актьори работят по продукции, които изискват карантина, или постановат изолираност на актьорите и екипа. В момента идващите в Калифорния се карантинират за 10 дни. Пътуващите до страни отвън Съединените щати също са обект на разнообразни карантинни условия.

Други церемонии през последните месеци замениха нормалните събирания на галавечери с авансово записани участия или виртуални събития, или композиция от двете, наред с малобройни събития на закрито. Но рейтингите се сринаха, като " " и премиите " "  привлякоха най-малкия си брой зрители от десетилетия насам.  

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР