решава ще подкрепи ли ГЕРБ за свикване на и приемане

...
решава ще подкрепи ли ГЕРБ за свикване на и приемане
Коментари Харесай

ДПС решава ще подкрепи ли ГЕРБ за свикване на ВНС и нова Конституция

решава ще поддържа ли ГЕРБ за привикване на и приемане на нова, оповестиха от пресцентъра на партията.
Заседание на Централното оперативно бюро и парламентарната група на партията ще се организира в 13 часа в централата на партията.
 Свикване на Велико народно събрание може да значи завършек на мандатите на Иван Гешев, Лозан Панов и Георги Чолаков Свикване на Велико народно събрание може да значи завършек на мандатите на Иван Гешев, Лозан Панов и Георги Чолаков
Да бъдат ли прекъснати предварително мандатите на така наречен трима огромни в правосъдната власт - основният прокурор Иван Гешев и ръководителите на...
Очаква се решението след изключителното съвещание да стане ясно към 15 часа, за когато е планувана и пресконцеренция в централата на Движение за права и свободи.
Консултациите на ГЕРБ с другите парламентарни сили не престават. До момента е ясно, че ръководещите не могат да убедят самостоятелните депутати, само че са събрали 104 гласа от нужните 120 за продължение на процедурата. Сигналите от съдружните сътрудници също не са еднопосочни. От Българска социалистическа партия изрично отхвърлиха да вземат участие в съвещания. На 2-ри септември, първият работен ден на депутатите от новия сезон, предстоят и диалозите на с Политическа партия " Воля ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР