Републиканците в Камарата на представителите разследват работата на Харвард с

...
Републиканците в Камарата на представителите разследват работата на Харвард с
Коментари Харесай

Републиканците разследват плагиатството на президента на Харвард, „срамното“ потискане на Post

Републиканците в Камарата на представителите проверяват работата на Харвард с „ достоверни обвинявания в плагиатство “ против неговия президент, Клаудин Гей, както и напъните на университета да потисне запитвания от The Post за нейната стипендия.

Председателят на комисията по обучение и работна мощ в Камарата на представителите Вирджиния Фокс (R-NC) написа писмо в сряда до старшия помощник на Harvard Corporation Пени Прицкер, изисквайки вътрешни документи и известия по отношение на абсурда.

Писмото на Foxx слага под въпрос дали управителният орган на университета държи Гей на „ същите стандарти “ като студентите, откакто нейната работа беше маркирана за десетки случаи на прекопирване на други учени – в това число елементи от нейната докторска степен от 1997 година дипломна работа.

The Post за първи път се свърза с Харвард по отношение на видимо неуместните цитати преди съвсем два месеца – и след това беше застрашен с дело за клюка, в случай че разгласява материал, основан на изказванията....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР