Републиканците в Камарата на представителите на американския Конгрес номинираха Стив

...
Републиканците в Камарата на представителите на американския Конгрес номинираха Стив
Коментари Харесай

Републиканците номинираха Стив Скалис за председател на Камарата на представителите

Републиканците в Камарата на представителите на американския Конгрес предложиха Стив Скалис за претендент за поста на ръководител на Камарата. Но кандидатурата да бъде утвърдена при гласоподаване на всички членове на долната камара на Конгреса на Съединени американски щати, предадоха международните организации и Българска телеграфна агенция.

Републиканците, които управляват Камарата на представителите, гласоподаваха през днешния ден скрито за кандидатурите на Скалис и на ръководителя на правосъдната комисия Джим Джордан. Скалис, който е на 58 години, е привлякъл поддръжката на доста партийни ветерани и по този начин е станал републиканската кандидатура за председателския пост на Камарата на представителите.

Същевременно ръководителят на делегацията от американски сенатори, която е на обиколка в Азия, разгласи, че редуцира програмата си и се прибира в Съединени американски щати на следващия ден, съобщи Ройтерс.

Като претекст за това решение на Чък Шумър, който оглавява републиканците в Сената на американския Конгрес, се показва ескалацията на напрежението сред израелците и палестинците, за което той ще бъде осведомен в елементи, като се завърне на следващия ден в Съединени американски щати.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР