Републиканци за България внесоха документи в ЦИК за регистрация за

...
Републиканци за България внесоха документи в ЦИК за регистрация за
Коментари Харесай

Цветанов: „Републиканци за България“ няма да влиза в безпринципни коалиции

" Републиканци за България " внесоха документи в ЦИК за регистрация за предварителните парламентарни избори на 11 юли. Председателят на партията Цветан Цветанов уточни, че са внесли 6428 подписа.

„ Трябва първо да запазим идентичността си, да съблюдаваме правилата, които сме заявили, а не да търсим формулата на някаква безпринципна коалиция. Имаше разнообразни стремежи на сътрудници от страната, само че считам, че това, което получихме като отговор, е да участваме независимо и да можем фактически да изповядваме това, което сме заявили в предходната акция “, съобщи Цветанов.

По думите му „ Републиканци за България “ е била главният политически конкурент на ГЕРБ.

„ Надяваме се с машинното гласоподаване да понижим броя на невалидните бюлетини “, добави Цветанов.

Той сподели още, че „ Републиканци за България “ разчитат на по-голям % от постигнатия на 4 април, а за какво не и над 4%, само че това ще реши суверенът.

„ От „ Републиканци за България “ желаеме да бъдем откровени към гласоподавателите и управническата стратегия, която декларирахме. За огромно страдание не успяхме доста добре да я презентираме пред хората “, изясни Цветан Цветанов.

Затова в този момент споделят, че ще са с доста по-кратки послания. Управленската им стратегия няма да бъде променяна, а единствено поправена в някои от секторните политики.

„ За мен извънредно значимо е младежите да желаят да останат тук. Искам политиките да стигат до тях и да бъдат носителите на тази смяна. В тази акция желаеме да забележим доста повече от лицата на " Републиканци за България ", тъй като в предната акция всички се концентрираха върху ръководителя на партията и не се даде опция да се разшири тази външна страна, която да даде повече опция на хората да се срещнат с профила и лицата, които ни съставляват ", сподели още Цветан Цветанов.

Той изрази вяра на 11 юли хората да създадат своя осведомен избор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР