Републиканският представител Грег Мърфи каза, че ще гласува за неуважение

...
Републиканският представител Грег Мърфи каза, че ще гласува за неуважение
Коментари Харесай

Опа! Републиканският конгресмен призна, че призовката на Хънтър Байдън е двоен стандарт

Републиканският представител Грег Мърфи сподели, че ще гласоподава за пренебрежение към членовете на семейство Байдън, в случай че не отговорят на призовките на Конгреса, цели 180 от позицията му по отношение на призовките преди няколко години.

Републиканците в Камарата на представителите издадоха в сряда на брата на президента Джо Байдън Джим и се бориха с Първия наследник като част от тяхното следствие на хипотетичния. Водена от представителя Джеймс Комър, Републиканската партия в продължение на месеци упреква Байдън в корупция, макар че продуцира Конгреса, в случай че не се явят пред Камарата.

„ Абсолютно! “ - сподели Мърфи. „ Какво би трябвало да крият? “

След това Бърман уточни, че Мърфи е дал своя вот против задържането на някогашния консултант на Доналд Тръмп за пренебрежение, когато Банън отхвърли да даде показания пред проверяващата комисия на Камарата на представителите на 6 януари. През октомври 2022 година Банън беше в последна сметка пренебрежение към Конгреса.

Мърфи се опита да твърди, че този път събитията са разнообразни. „ Малко по-високи са, разнообразни стандарти, Джон, когато имаш някой, който е на изборна служба, против някой, който не е на изборна служба “, сподели той.

„ Кой казваш, че е на изборна служба тук, когато приказваш за държане на хора в пренебрежение към Конгреса за това, че не реагират? “ Берман натисна.

„ Е, кажете ми в кой офис беше Стив Банън? “ — попита Мърфи.

„ Е, кажи ми в кой офис беше Хънтър Байдън? “ Берман отговори.

Мърфи беше очевидно замаян. Той замълча няколко секунди, преди да стартира да спори за хипотетичната виновност на президента. Републиканците, несъмнено, не са призовали Джо Байдън.

Ако Мърфи се интересува от търсене на отговорност от определените чиновници, той не го прави даже би трябвало да виждам толкоз надалеч. Председателят на правосъдната камара на Камарата на представителите Джим Джордан, който също е в челните редици на следствието на Байдън на републиканците, заобикаля призовка от комисията за 6 януари в продължение на съвсем.

Републиканците нападателно се стремят да потвърдят виновността на Байдън, макар обстоятелството, че те непрекъснато не съумяват да показват доказателства. Тяхната звезда е очевидец на обвиняванията на Републиканската партия и законодателите даже инцидентно признаха, че имат и в действителност не се интересуват от изказванията си.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР