Републиканските кандидати критикуват Тръмп, че е пропуснал още един президентски дебат

...
Вместо това г-н Тръмп отиде в ключовия щат Мичиган, за
Коментари Харесай

Вместо това г-н Тръмп отиде в ключовия щат Мичиган, за да произнесе реч на фона на стачка на автомобилен производител.

Кандидатите в Калифорния бяха попитаха за образованието, икономическата политика и границата с Мексико в широк дебат - но вниманието често беше насочено към отсъствието на г-н Тръмп в панела.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, който се опита да се представи като алтернатива на г-н Тръмп – въпреки споделянето на подобни идеологии – каза: „Той трябва да е на тази сцена тази вечер.

„Той ви дължи да защити рекорда си, когато те добавиха 7,8 трилиона долара към дълга. Това постави началото на инфлацията, която имаме сега.“

Крис Кристи, бившият губернатор на Ню Джърси, добави г-н Тръмп „се крие зад стените на голф клубовете си и няма да се появи тук, за да отговаря на въпроси като всички останали сме тук, за да отговорим".

Доналд Тръмп казва, че Риши Сунак е бил „умен", за да смекчи ключови обещания за климата

След това, обръщайки се директно към бившия президент, г-н Кристи каза: „Доналд, знам, че гледаш. Не можете да си помогнете.

„Ти се отклоняваш от тези неща. И нека ти кажа какво ще се случи. Ако продължиш да правиш това, никой тук вече няма да те нарича Доналд Тръмп – ние ще те наричам Доналд Дък.“

Дори Вивек Рамасвами, бизнесменът, който като цяло похвали г-н Тръмп, каза, че „ще отнеме друго поколение“, за да продължи дневният ред „Америка на първо място“.

Прочетете още:

Тръмп обикаля оръжеен магазин

Г-н Тръмп, който изглежда не се притесняваше от непрекъснато нарастващите си правни проблеми, изнесе реч в най-гледаното време в Детройт, което беше в началото на телевизионното събитие.

„Ние се състезаваме с кандидатите за работа“, каза той, докато се подиграваше на съперниците си, че не привличат големи тълпи за речите си.< /p>

Кандидатите се обърнаха един срещу друг и срещу президента Байдън, както и срещу г-н Тръмп.

Ники Хейли, бившият губернатор на Южна Каролина, се прицели в г-н Рамасвами, критикувайки използването му на TikTok , за което някои републиканци казват, че е инструмент, използван от Китай за шпиониране на САЩ.

"Честно казано, всеки път, когато те чуя, се чувствам малко по-тъпа за това, което казваш", каза тя.

Майк Пенс, бившият вицепрезидент, също насочи атака към г-н Рамасвами, както и г-н ДеСантис, които и двамата коментираха липсата му на гласуване на изборите в неговия щат.

Тръмп „не мисли about' jail

Групата също предположи, че г-н Байдън е лобиран от синдикат на учителите, като г-н Кристи каза в един момент: „Когато президентът на Съединените щати спи с член на синдиката на учителите, няма шанс, че можете да премахнете хватката от синдиката на учителите".

Джил Байдън, съпругата на президента, е учител и дългогодишен член на синдиката.

Нощта приключи, когато кандидатите отказаха да бъдат включени в играта на Survivor, след като бяха попитани за кого биха гласували да елиминира от полето.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР