Репортерката Джени Суши, която се оплака от сексуално посегателство от

...
Репортерката Джени Суши, която се оплака от сексуално посегателство от
Коментари Харесай

Суши сега се изкара жертва и на кибертормоз от Андреа

Репортерката Джени Суши, която се оплака от полово посягане от страна на Кубрат Пулев пред Атлетическата комисия на щата Калифорния и изиска отнемането на лиценза му, не спря да ръси обвинявания. Сега тя се почувства жертва и на кибертормоз.

Въпросното ново посягане против особата ѝ пристигнало от половинката на родния боксьор - фолкпевицата Андреа, като Суши твърди, че тя е обиждала в обществените мрежи. И даде образец, че поради сходни неща младежи по света се самоубиват.

"Имам фотоси от чатове, в които тя ми споделя "гордее ли се майка ми с мен ", наскърбява ме и на български с тези думи. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш самичък, страхуваш се, няма лице зад заканите. Бях уплашена, доста уплашена, в никакъв случай не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е действителен, по тази причина има младежи, които се самоубиват, доста е мъчно ", съобщи Суши пред NOVA.

Тя показа още, че няма какво да каже на родния боксьор, както и че не има вяра извинението му да е откровено. И от думите ѝ наподобява, че не е удовлетворена от наложеното наказване на българина, който е със прени права за шест месеца на територията на Калифорния.

"Искам той да понесе отговорност за това, което направи. Нямам какво да кажа на Пулев. Не мисля, че той съжалява изобщо. Каза, че съжалява, единствено тъй като е осъден. Мисля, че трябваше да му лишават лиценза по-рано и за по-дълго. Ако в действителност съжаляваше, щеше да ме потърси по-рано, вместо да приказва тези неистини за мен. "

"Освен целувката, той ме хвана за задните елементи и се засмя. Но, несъмнено, дейностите му по-късно - наричайки ме лъжкиня и че това не се е случило - също ме засегнаха ", показа репортерката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР