Репортерка от БНР от Благоевград е била накарана да пише

...
Репортерка от БНР от Благоевград е била накарана да пише
Коментари Харесай

Репортерка от БНР пише обяснения за обида към Борисов

Репортерка от БНР от Благоевград е била накарана да написа пояснения обидила ли е или не Бойко Борисов, излиза наяве от обява през днешния ден на уеб страницата на радиото.
Вчера министър председателят инспектира тунел " Железница ", приказва пред публицисти, а в края на видеорепортажите се чува нецензурна дума. В много уеб сайтове се появи вест, че репортерката е нагрубила ръководителя на изпълнителната власт.
В обясненията си обаче тя отхвърля да е имала поради него. Думата била по адрес на сътрудник, който я " подбутнал " няколко пъти измежду купчината кореспонденти. Журналистката няколко пъти декларира, че доста цени Борисов, почита го и откровено му се извинява.
Самата обява на уеб страницата на БНР е много забавна. В нея е представена шефката на редакцията в Благоевград Елисавета Каменичка по този метод: „ Подобни нелепи обстановки, които слагат на тестване професионализма на нашите кореспонденти и директно вредят на името на Радио Благоевград и БНР, като цяло са неприемливи.
В моменти, когато нашето общество търси в Радиото на Югозапада своя специфичен остров на достоверна информация, сърцата музика и потребен разговор, не можем да простим сходно държание, без значение от повода.
Колегата ще бъде осъден с предизвестие. Надявам се поради потвърдените си качества, сътрудника да успее да извлече поука и потвърди пред слушателите ни своя безукорен до случая професионализъм “, сподели госпожа Елисавета Каменичка, шеф на Радио Благоевград ".
От обявата не излиза наяве репортерката ли ще бъде осъдена или подбутващия сътрудник. В края тя е подписана с Ваш, Андон ". Не се прецизира кой тъкмо е Андон, евентуално създателят е шефът на БНР Андон Балтаков.
Не се прецизира и коя тъкмо е репортерката, само че съгласно изявления в разнообразни уеб сайтове става въпрос за Елеонора Тахова, която е получавала премията „ Валя Крушкина – публицистика за хората “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР