Репортерът на bTV с голямо сърце и автор на поредицата

...
Репортерът на bTV с голямо сърце и автор на поредицата
Коментари Харесай

Разказвачът на истории, които докосват сърцето, Кристина Газиева – гост в „Търси се“ на 7 март

Репортерът на bTV с огромно сърце и създател на поредицата „ Спасените “ – Кристина Газиева, ще бъде посетител в новото издание на ток шоуто „ Търси се “, тази неделя, 7 март. За пътя й до малкия екран и срещите й с болките и насладите на хората ще опишат нейните близки пред водещите Меги и Нели.

Първата среща за Криси ще бъде с нейния сътрудник Светослав Иванов. „ Само човек с огромно и положително сърце може да споделя истории по този метод, както Криси. Щастлив съм, че тя е в екипа на моето предаване “, споделя водещият на „ 120 минути “.

На фокус в „ Търси се “ ще бъде и една от емблематичните истории, които Кристина Газиева споделя особено за феновете на bTV. Това е историята на дребния Дамян, който страда от спинална мускулна недоразвитост. Криси оказва помощ на фамилията в битката му лекарството, което е належащо за лекуването на момчето, да бъде записано в България.

„ Бяхме принудени да отидем да живеем в Германия. Криси ни последва и там. Гостува ни, описа нашите прекарвания и ще сме й признателни цялостен живот “, споделят разчувствани родителите на Дамян.

Момчето ще я провокира да изпее химна на България, а по какъв начин ще се оправи тя – феновете ще се уверят сами в минутите след 11 ч. на 7 март.

Меги и Нели ще срещнат Криси и с нейните родители, които живеят в родното й село Абланица. Житейската й история е почтена за сюжет на филм. Кристина оказва помощ на родителите си в развъждането на тютюн, на равнищата, след това в шивашкия им завод, с цел да си обезпечи средства да учи и да следва фантазията си. А фантазията й е да работи като публицист точно в bTV.

„ Един ден ни разгласи, че отпътува за Германия, с цел да учи. Първите години й беше доста мъчно. Работеше като стюардеса във трен, с цел да си оказва помощ финансово “, описват Росица и Сергей Газиеви.

„ Признателна съм на родителите си, че постоянно са давали полет на фантазиите ми “, разгорещено ще признае Криси.

В „ Търси се “ тя ще се срещне и със своя обичан брат - лекар Юри Газиев, който е неин образец в живота. Той ще я провокира да приказва на типичния за тяхното село абланишки акцент.

Каква е Криси като другар и сътрудник ще споделят и потвърдените публицисти на bTV Новините Мария Ванкова и Мария Савкова. Те ще разкрият Кристина като човек с огромно сърце, с който най-вече обичат да си приказват и да споделят всичко.

„ Пожелавам й да срещне огромната обич. Тя подготвена за нея “, уверена е Мария Савкова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР