Рени поднови кариерата си, която беше оставила заради бившия си

...
Рени поднови кариерата си, която беше оставила заради бившия си
Коментари Харесай

Рени: Жалко, че Сузанита не е наследила таланта на баща си

Рени възобнови кариерата си, която беше оставила поради някогашния си мъж Борис, от който има двама сина, и няма желание да я стопира още веднъж. Днес тя е щастлива, че още веднъж е на обичаното си място – музикалната сцена, и се радва на нова обич.

В следващото си изявление, откогато пусна новата си ария Искам бебе, показа, че за първи път работи с композитора Оцко и е останала доста удовлетворена. Добавя, че в този момент е доста значимо продукцията да се отличава, защото сега имало доста реализатори и конкуренцията е в действителност огромна.

Появи се нечиста сделка, че едно от момчетата, които Рени е снимала в клипа към Искам бебе, е новото ѝ гадже. Тя опроверга новината и посочи, че приятелят ѝ не живее в България.

„ Бяхме на отмора в Гърция дружно. Не съм го запознавала със синовете си, тъй като за момента не е належащо. Той също има деца от предходна връзка. Моите синове са удовлетворени, че съм щастлива. Големият от дълго време ме кара да си намеря другар. Включително ме е питал дали нямам потребност от секс (смее се). С него доста непосредствено си приказваме и имаме другарски връзки. Малкият ми наследник пък е по-ревнив “, съобщи Рени пред Галерия.

С новия ѝ обичан са се срещнали в Ню Йорк – той е бил по работа там, а тя е имала присъединяване. Засекли са се в заведението, към което е имала ангажимент да пее. „ Веднага се почувства привличане посред ни. Любов от пръв взор. Но не живее в Ню Йорк, просто имаше работа там “, описа Рени.

Певицата споделя, че е доста мъчно да се върнеш на сцената, изключително когато си правил няколко паузи. В момента е призната добре от почитателите единствено и само с помощта на старите ѝ шлагери. Без тях тя признава, че нямаше да може да се оправи.

Рени изрично не би се върнала в Пайнер, защото там имало доста качествени певици, с които нищо не се случвало, защото се стартирали избрани имена, които се броят на пръсти. Напуснала е компанията, защото инж. Митко Димитров е спрял да ѝ прави реклама и да ѝ провежда участия.

Запитана какво ѝ е мнението за дъщерята на великия ѝ сътрудник Орхан Мурад – Сузанита, Рени призна, че доста съжалява, че дребната не е наследила гения на татко си. „ Но пък има хубава визия. Тя е доказателство, че абсурдът продава. За нея няма значение, че я плюят, а че се приказва за нея. Лошото е, че това е образецът, който се дава на подрастващите “.

Рени показа още, че с изключение на Есил Дюран е близка другарка с Нелина. А пък Галена е измежду дребното, които заслужават възторженостти. Наскоро е била на нейно присъединяване и много се е изкефила: „ Знае по какъв начин да се държи на сцена и пее онлайн! “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР