Рени определено изглежда мотивирана да продължи музикалната си кариера, но

...
Рени определено изглежда мотивирана да продължи музикалната си кариера, но
Коментари Харесай

Рени пострадала тежко по време на снимки

Рени несъмнено наподобява стимулирана да продължи музикалната си кариера, само че като че ли желанието ѝ от време на време надвишава физическите ѝ благоприятни условия. Едва през днешния ден научихме за случай с певицата, случил се през лятото по време на снимането на най-новия ѝ видеоклип. 

Песента е в дует с Илиян и се споделя " Газели и хиени ", а видеото е снимано в разгара на летните месеци в комплекс край Созопол. Процесът обаче бил ненадейно преустановен, откакто Рени получила топлинен удар, поради който даже се наложило да бъде извикана спешна помощ.
                             

Оказа се, че попфолк звездите решили да се снимат в най-безпощадните жеги, до момента в който в един миг Рени просто не се свлякла на земята. След обзор от лекари на място станало ясно, че певицата е слънчасала. Очевидно артистите от време на време са подготвени на какво ли не, с цел да бъдат осъществени плановете им по най-хубавия метод.

 
                             

Причината видеото да бъде снимано в най-горещите часове от деня е, че трябвало екипът да " дебне " миг, в който не е имало никого и то тъкмо в мощния интервал на сезона. Затова се наложило снимачният развой да бъде сбъднат в обедните часове. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР