Renault Trucks тръгва на европейско турне с ярък, напълно електрически

...
Renault Trucks тръгва на европейско турне с ярък, напълно електрически
Коментари Харесай

Renault E-Tech T - един блестящо светеш камион

Renault Trucks потегля на европейско турне с ослепителен, изцяло електрически камион. E-Tech T, наименуван „ Diamond Echo ", ще измине повече от 10 000 километра в седем страни със своя електролуминисцентен дизайн, като прави повече от 60 прекъсвания по пътя.

Автомобилът ще бъде пуснат на пазара от завода в Бург-ан-Брес, където се създава, и ще бъде в Германия от 26 юни до 14 юли 2024 година Много специфичният камион е оцветен с луминисцентна багра и е резултат от съдействието със експерти по дизайн и багра. Боята, нанесена от Demon Paint, е основана на технологията Lumilor и свети при излагане на електрически подтик. Сияещият резултат е изключително забележим на мрачно.

На всяка спирка по пътя си в турнето Renault Trucks ще се срещне с индустриални експерти от транспортния бранш и ще употребява опцията да показва преимуществата и вероятните приложения на електромобилността, както и да показа продуктовата гама от електронни технологии и опита на марката Renault Trucks.

Renault Trucks се ангажира с енергийния преход - изключително с електромобилността. Френската компания е единственият и първи OEM (Original Equipment Manufacturer), който предлага цялостна, напълно електрическа, продуктова гама - от 650 килограмови електрически търговски машини до 44-тонни влекачи на ремаркета.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР