Renault пусна първото тийзър изображение на нов концептуален автомобил. Обещаващата

...
Renault пусна първото тийзър изображение на нов концептуален автомобил. Обещаващата
Коментари Харесай

Renault сменя курса - подготвя кола на водород, която ще е без аналог в света

Renault пусна първото тийзър изображение на нов концептуален автомобил. Обещаващата иновация въплъщава основните аспекти на тактиката на френския авто производител за бъдещо развиване - запазване на околната среда, сигурност, ексклузивност.

По-любопитното обаче е, че, съгласно пресслужбата на Renault, концептуалният автомобил ще получи водороден мотор, която няма аналог в света. С този водороден мотор концептуалният автомобил удостоверява желанията на Групата и на марката Renault в частност за декарбонизиране (намаляване на въглеродния отпечатък).
`Renault

В допълнение, нововъведението ще отпразнува напредъка на компанията в региона на възобновените и рециклираните материали. За да се усъвършенства сигурността на лидера и пасажера в бъдещата оригиналност, ще бъдат употребявани огромен брой новаторски софтуерни решения.

Концептуалният автомобил е създаден под управлението на дизайнерския шеф на Renault Жил Видал. Концептуалният автомобил е част от неотдавна оповестените проекти на френския авто производител да превключи цялата си моделна гама към електрически транспортни средства до 2030 година.

С водородния елемент обаче, нещата могат да тръгнат в нова посока на развиване на електрификацията. Все още няма детайлна информация за силовия тракт, само че най-вероятно, въпросният силов тракт ще има за цел да създава електрическа енергия и да цялостни батериите, които ще задвижват електромотор в автомобила. Премиерата на новия концептуален автомобил е планувана за май 2022 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР