Renault обявява цените на express и отваря поръчките на модела от

...
Renault обявява цените на express и отваря
поръчките на модела от
Коментари Харесай

Новото RENAULT Еxpress: цени и версии за България

Renault афишира цените на express и отваря поръчките на модела от през днешния ден
Практично и дейно, новото renault Express отговаря на главните потребности на професионалистите, търсещи най-доброто съотношение цена/качество
моделът ще се предлага в българия в ниво на съоръжение LIFE на цена от 22 500 лева без ДДС и ZEN на цена от 23 333 лева без Данък добавена стойност
Новoto Renault Express разполага с гама от ТРИ двигателя с 6-степенна механична скоростна кутия: бензинов (TCe 100) И дизелов (Blue dCi 75 и 95)

НИВО НА ОБОРУДВАНЕ ДВИГАТЕЛ ЦЕНА БЕЗ ДДС
Life
1,3 TCe 102 к.с. 22 500 лева
1,5 Blue dCi 75 к.с. 23 750 лева

Zen
1,3 TCe 102 к.с. 23 333 лева
1,5 Blue dCi 75 к.с. 24 583 лева
1,5 Blue dCi 95 к.с. 25 833 лева

От през днешния ден Renault отваря поръчките на Express в България.
С товарен размер до 3,7 m³, новото Renault Express притежава рекорден непряк отвор от 716 мм, с цел да улесни товаренето. С товарна дължина от 1,91 м (с плътна преграда) моделът има най-хубавото съотношение между дължината на товара и общата дължина на автомобила.

Новото Renault Express обръща изключително внимание на пространството за предпазване с рекордно равнище до 48 литра. Моделът позволява потребен товар до 780 кг при бензиновата версия и 650 кг при дизеловата версия.

Новото Renault Express предлага три възможности за мултимедийно съоръжение: Radio Connect R&Go, както и мултимедийната система Renault EASY LINK (с 8-инчов сензорен екран и репликация на смартфон) в две версии, със или без навигация. Моделът разполага с индукционно зарядно устройство за смартфон, до три USB гнезда и четири гнезда 12V, единият от които е в товарния отсек.

За спомагателна сигурност моделът е оборудван със системи в помощ на шофирането, като помощник за придвижване на заден ход, предизвестие за съществуване на обект в сляпата точка, широкоъгълно огледало и камера за заден ход, прожектираща изображение на екрана на мултимедийната система или на вътрешното огледало за обратно виждане.

Първите доставки на новото Renault Express се очакват през месец юни тази година.

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР