Ремонтни дейности затварят за два дни едната посока за движение

...
Ремонтни дейности затварят за два дни едната посока за движение
Коментари Харесай

Заради ремонт: Затварят за 2 дни едната посока за движение на пътя Враца-Мездра

Ремонтни действия затварят за два дни едната посока за придвижване за част от пътя Враца-Мездра, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “. Движението там се прави в едната лента и водачите би трябвало да се движат с нараснало внимание.
Директорът на Областно пътно ръководство инж.Веселин Николов изясни, че в правата до разклона за Моравица ще се изкърпят дупките, като това ще се извърши в границите на днешния и утрешния ден. 
Ще се помъчим да създадем вероятното и за правата сред селата Крета и Ребърково, най-много с помощта на напъните на кмета на Мездра Иван Аспарухов, уточни още Николов. По думите му на мястото публично път няма, само че трасето ще бъде засипано тук-там с фрезован материал и ще се заравни с валяк, с цел да могат въпреки всичко колите да минават. 
Отсечката е част от обходния път през Мездра към Ботевград, който е най-предпочитаният от водачите поради затворения за уголемение главен път Е-79. Проблемът да не бъде отворено за придвижване най-малко остарялото трасе сред двата града е, че тук-там и то към този момент е прокопано, изясни инж. Николов. Според последната информация се чака пътят да бъде отворен към 10 януари.
„ Мисля, че до края на януари ще успеем, реалистично е. Това ни е най-важното - да пуснем правата до Ребърково “, сподели още инж. Николов./БТА
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР