Ремонт на отделението по неонатология и детско отделение, закупуване на

...
Ремонт на отделението по неонатология и детско отделение, закупуване на
Коментари Харесай

Стефан Радев предвижда повече средства за Фонд “Ин витро”, ремонти в детските отделения и ясли

Ремонт на отделението по неонатология и детско поделение, закупуване на профилирана здравна инсталация, повече средства  за Фонд ин витро и поправки в детските ясли, са единствено част от целите на Стефан Радев и претендентите за общински съветници от ГЕРБ.

„ В предходния мандат Община Сливен се трансформира в един от главните мотори за превъзмогване на здравната рецесия поради пандемията от COVID-19. В интервала с хиляди карантинирани хора, общината сътвори Хранителна банка и постави доста старания никой да не се усеща самичък в борбата си с пандемията. Ще продължим да отговаряме на упованията, да бъдем поддръжка на хората в потребност съгласно пълномощията си в областта на опазването на здравето. Основното ни направление е детското опазване на здравето “, съобщи Стефан Радев.

В новия управнически мандат е очакван ремонт и съоръжение на 16 здравни служби – в град Кермен и селата  Блатец, Глуфишево, Горно Александрово, Жельо челник, Злати челник, Камен, Ковачите, Крушаре, Малко Чочовени, Новачево, Селиминово, Сотиря, Стара река, Тополчане и Чокоба, сподели още Стефан Радев и добави, че в същите 16 обитаеми места ще се преасфалтират улиците, които свързват входа на обитаемото място със здравната работа. Ще бъдат поставени  бордюри и маркировка.

По думите на доктор Милена Ченкова, шеф на Инфекциозно поделение, която е под номер 108 в листата с номер 7, в програмата за третия мандат на Стефан Радев е заложен огромен план за детското опазване на здравето в Община Сливен. Предвидено е ремонт на детските отделения и закупуване на коли за спешна помощ. „ Ще ремонтираме Отделението по неотанология и Детското поделение в МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “. Ще обособим „ Стая за изписване “ на новородени деца. Ще бъде закупена профилирана здравна инсталация. Ще създадем  Център за телемедицина и образование на фрагменти. Ще осигурим две коли за спешна помощ за детска незабавна помощ “, сподели доктор Ченкова.

От своя страна началникът на отделението по гастроентерология доктор Димитър Павлов, който е под номер 105 в листата на ГЕРБ, съобщи, че в управническата стратегия на Стефан Радев е заложено да бъдат въведени ограничения за енергийна успеваемост, замяна на електрическите съоръжения, вътрешен ремонт на пространствата и общите елементи на ДКЦ-1, ДКЦ-2 и Дентален център. Предвидено е и да бъде закупена здравна инсталация и кола за спешна помощ.

Стефан Радев е безапелационен, че доста ще се усъвършенства средата в детските ясли и яслените групи за усъвършенстване на температурата в пространствата. Ще се дефинира най-удачният вид за изстудяване – закупуване на нови щори и сенници. Ще се проучат родителските настройки за монтиране на климатици.

„ И в новия мандат ще продължим да надграждаме постигнатото в областта на опазването на здравето. След като Общината към този момент е финансово постоянна, предвиждаме повече средства за Фонд ин витро, поправки в детските ясли, в Детска млечна кухня. Ще подобрим съдействието си с пациентски организации и нужното образование и подготовка на всички медицински експерти в детско и учебно опазване на здравето, както и на здравните посредници “, сподели още претендентът за трети мандат Стефан Радев.

Програмата за ръководство може да бъде дописана и от жителите с хрумвания за Сливен от този линк – https://forms.gle/9ZPsyq9Sya5vnbBD9

Най-добрите оферти ще залегнат в програмата на Стефан Радев и ще бъдат оповестени в последните дни на акцията.

Още за целите за развиване на Здравеопазването можете да видите тук:

Стефан Радев в  YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=6NEXMscUGW8

Стефан Радев във Фейсбук – https://www.facebook.com/stefanradevs…

ГЕРБ Сливен във Фейсбук – https://www.facebook.com/gerb.sliven/

Официална страница на ГЕРБ Сливен – https://gerb-sliven.org

За да се осъществя амбициозната стратегия на Стефан Радев и ГЕРБ Сливен, гласувайте на 29 октомври с номер 7 в бюлетината.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР