Ректорът на Медицинския университет във Варна проф. д-р Валентин Игнатов

...
Ректорът на Медицинския университет във Варна проф. д-р Валентин Игнатов
Коментари Харесай

Ректорът на Медицинския университет във Варна поздрави лекарите за празника им

Ректорът на Медицинския университет във Варна проф. доктор Валентин Игнатов насочи приветствие във връзка 19 октомври – Деня на българския доктор.

Ето какво се споделя в поздрава към медиците:

Уважаеми сътрудници,

За мен е чест и наслаждение да ви поздравя от свое име и от името на академичната общественост на Медицински университет „ Проф. доктор Параскев Стоянов “ – Варна във връзка 19 октомври – Деня на българския доктор и настойника на медиците в България свети Иван Рилски!

С почитание насочвам към вас най-хубавите си пожелания и ви приветствам за напъните и професионализма, с които отстоявате правилата на нашата благородна специалност, водейки ежедневни борби за успеха на здравето над заболяването. Използвам случая да изразя високата си оценка на постигнатото от вас и устрема ви да давате най-хубавото от себе си. Уверен съм, че макар провокациите, пред които се изправяте всеки ден, вие ще се справите с професионализъм и убеденост в личните си сили.

Скъпи сътрудници, искам ви убеденост и храброст в ежедневното ви образование и работа, мъдрост в решенията, предвидливост, акуратност и обективност в мнението ви като лекари. Продължавайте да следвате все по този начин безрезервно своя професионален път, чиято съществена цел е грижата за здравето и живота на пациентите! Бъдете милосърдни, отдадени и ценени.

Нека Св. Иван Рилски Чудотворец да ви закриля и пази, тъй като в тези сложни времена вие се борите за всеки пациент, давайки най-хубавото от себе си! Благодаря ви за неуморната сила, която влагате за престижа и просперитета на нашата работа. Пожелавам ви да имате сили и религия, с които да посрещате провокациите на всеки нов ден.

Честит празник!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР