Рекордьорът по титли от Големия шлем Рафаел Надал не е

...
Рекордьорът по титли от Големия шлем Рафаел Надал не е
Коментари Харесай

Надал не е оптимист за шансовете си за титла на финалния турнир на АТП

Рекордьорът по трофеи от Големия шлем Рафаел Надал не е оптимистично надъхан по отношение на възможностите си за купа от финалния шампионат на АТП.

Испанецът загуби още първия си мач на Мастърса в Париж от Томи Пол и призна, че не се намира в добра форма.
 Ранен неуспех за Надал в Париж Ранен неуспех за Надал в Париж
Поражението от американеца бе първи мач за Надал на сингъл след достигането му до четвъртия кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати през септември, след което си взе отмора за раждането на първото си дете.

Надал е играл два пъти на край, само че в никакъв случай не е печелил финалния за годината шампионат на АТП, който тази година ще се организира от 13-20 ноември в Торино тази година.

" Вълнувам се, че още веднъж съм на корта, макар че това не бяха съвършените няколко месеца за мен ", сподели Надал.

" Вярно е, че през последните пет месеца не играх на задоволително шампионати. Да упражнявам с момчетата - това е, от което нуждая се. За мен е мъчно да си показва в този момент да стигна до финалите на АТП в задоволително добра форма, с цел да печеля шампионата, който по този начин или другояче не съм печелил през цялата си тенис кариера ", сподели още Надал.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР