Рекордно висока избирателна активност в Чорлу. Равносметката – през изборния

...
Рекордно висока избирателна активност в Чорлу. Равносметката – през изборния
Коментари Харесай

Рекордно висока избирателна активност в този турски град

Рекордно висока изборна интензивност в Чорлу. Равносметката – през изборния ден в турския град са дали своят вот към 8000 души, съобщи NOVA.

А един от последните гласоподаватели е Гюлхан. „ Беше много напрегнато”, споделя той. До секцията идва всякога, когато има избори. С вяра, че гласът ѝ ще е от голяма важност. И ще докара до смяна. „ Гласувам, с цел да има прекрасен живот и всеки да се върне в родината. Обичам България”, прибавя Гюлхан.

И тъкмо, тъй като я обича, не схваща за какво в България изборната интензивност не е висока. А другояче - огромна част от гласоподавателите в Чорлу, попълниха декларациите си за гласоподаване на място. Като това им даде право да изберат по какъв начин да дадат своя избор. Повечето избраха бюлетината. Машината – за някои се оказа облекчение. За други предизвикателство.

„ На някои хора им лишава 2 минути, а на други 4-5”, споделя ръководителят на СИК Християн Дойчев. Хората в Чорлу споделят, че одобряват изборите като дълг. Затова постоянно идват до урните. Всеки има своя си претекст. Едни мислят световно. Други по-емоционално.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР