Рекордните цени на тока и това, че горивата гонят 3

...
Рекордните цени на тока и това, че горивата гонят 3
Коментари Харесай

Борисов: При мен протестираха за скок с 10 ст., а сега цените на тока и горивата са рекордни

Рекордните цени на тока и това, че горивата гонят 3 лв., очевидно не са вест. При тези цени нашата стопанска система не е конкурентоспособна. При мен имаше митинги при 10 стотинки разлика.

Това съобщи някогашният министър председател Бойко Борисов, който се срещна със структурите на партията в Силистра.
Бойко Борисов се оплака, че " Възраждане " протестирали по-бурно при него (ВИДЕО)
Винаги сме били за най-голяма имунизация и постоянно сме подкрепяли зеления документ. Когато " Възраждане " бяха окупирали Министерство на регионалното развитие всички вие...
Прочети повече
По думите му повече от десетилетие България имала най-ниските цени на горива, ток и газ, но в този момент доста мъчно биха се възстановили нещата ”.

„ България е преди всичко в Европа по съществуване на шистов газ. Тази тематика рано или късно би трябвало да бъде отворена ”, посочи Борисов.

" Омръзна ми шефът на " Булгаргаз " и министърът на енергетиката да се дрънкат всеки ден и да изнасят търговски секрети от договорите ", добави той.

Експремиерът разяснява и актуализациите на пенсиите. По думите му тя е била заложена още преди встъпването в служба на актуалното държавно управление. „ Може да не е доста заслужено, че дадохме на всички пенсионери по 50 лева добавка, само че по този начин се прави в рецесията – всеки има потребност от медикаменти, храна, ток ”, разяснява Борисов.
Борисов за ръководителя на Народното събрание: С кой ум отиваш да обезглавиш цялата страна? (ВИДЕО)
Болен от ковид ръководител на Народното събрание. С кой ум отиваш да обезглавиш цялата страна? Този въпрос зададе водачът на ГЕРБ Бойк...
Прочети повече
Бойко Борисов цитира отчет на Българска народна банка, от който става ясни, че задграничните вложения у нас са намалели на половина в последната година. „ Докладът сочи, че директните непознати вложения в страната от януари до ноември 2021 година понижават с 47% по отношение на същия интервал на миналата година, а министър Лорер сподели, че потоци от задгранични вложения текат към България ”, означи той.

Другата значима тематика, което Борисов засегна, беше срещата на Кирил Петков с македонския му сътрудник Димитър Ковачевски. „ Пред мен македонски политик в никакъв случай не е казвал, че Северна Македония няма да има териториални искания към България. Това е неприятно политическо образование и ми идва допълнително. Премиерът Ковачевски доста ловко и хитро вкара българския си сътрудник в клопката на говоренето за фашизъм. Влизайки в него, наподобява, че ние се отхвърляме от подвига на българския народ да се опълчи на Хитлер като избавя над 50 000 български евреи ”, съобщи Борисов.

Борисов пожела триумф на Румен Радев през втория мандат. " Приемам избора на българския народ и се преценявам с него. Какво мисля за мандата на Радев е мъчно да се каже, тъй като той мина в сянката на моя мандат ", разяснява той.


ГЕРБ: Дебютът на държавното управление е неоснователен и пагубен (ВИДЕО)
От ГЕРБ упорстват от държавното управление с изключение на да приказва и да проучва, само че да свърши и малко повече работа. Ролята на опозицията е да предп...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР