„Рекордна смъртност, рекордна инфлация, рекордни цени на тока. Това направи

...
„Рекордна смъртност, рекордна инфлация, рекордни цени на тока. Това направи
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Служебното правителство – рекордна смъртност, инфлация и цени на тока

„ Рекордна смъртност, рекордна инфлация, рекордни цени на тока. Това направи служебното държавно управление за 7 месец”, разгласи ръководителя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова по време на разискванията за новото държавно управление.

„ Днес всички ще сме заети да разясняваме новото държавно управление, само че би трябвало да създадем оценка, това което се случи през последните 7 месеца, като те да получат своята политическа оценка. Радев със служебните си държавни управления нито схваща ролята на президента, ролята на служебното държавно управление. Имаха три съществени задания – справяне с коронавирус рецесията, организирането на изборите и изборния развой, довеждане докрай на Плана за възобновяване. Вместо това имаме невиждан безпорядък във всички сфери на публичния живот. Вместо да решат политическата рецесия, те я удължиха”, сподели Атанасова. Тя съобщи, че неуспехът е забележим в оправянето с коронавирус рецесията, като за това приказват хилядите изгубени човешки животи. Темпото на имунизацията било застинало, като от 38 000 имунизирани дневно през парил, в този момент паднаха на 5000 лв..

От ГЕРБ подлагаха на критика въвеждането на зелените документи, което било от през днешния ден за на следващия ден, с тестванията на учениците, който се е трансформирал в корупционен скандал.

„ Рекорд по ниска изборна интензивност и на двата избора. Дадоха се 300 млн. лв. за венецуелски машини, имаше преследвания и репресии, което разрушаваше в доверието в партиите и демокрацията”, сподели Атанасова. Тя сподели, че са изгубени стотици милиони поради Плана за възобновяване. Проектите и задграничните вложения се свиха, а държавното управление е изтеглило 3 милиарда лв. нов дълг.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР