Рекорден е броят на записаните за участие спортисти в "Маратон

...
Рекорден е броят на записаните за участие спортисти в "Маратон
Коментари Харесай

Рекорден брой участниците в Маратон Варна 2019

Рекорден е броят на записаните за присъединяване спортисти в "Маратон Варна 2019 " регистрираха уредниците. Общо над 500 души са декларирали предпочитание да се включиха в дистанциите - класическа 42.195 км маратон, 21 км полумаратон, 10.5 км и 2 км градски крос, като в последните три вземат участие всички искащи без възрастови ограничавания.

Маратон Варна се организира по одобреното трасе, което е лицензирано от Международната лекоатлетическа федерация (ИААФ) и разрешава резултатите да бъдат публично приети в ранглистите, съобщи "Булфото ".

Стартът беше даден в 9.30 ч. на площад „ Независимост “, като след прекосяването по централната пешеходна зона, маршрутът навлиза в Морската градина - по алеята около самия бряг.

Проявата дава опция на всички искащи да се включат в този ден, без значение под каква форма, с най-малко 15 минути дейни спортни занимания, като всеки участник в дистанцията 2 км ще получи ваучър за своето присъединяване и ще взе участие в лотария за доста награди (велосипеди, топки, раници, спортни екипи доста други).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР