Рекорден брой чуждестранна техника е унищожена през изминалото денонощие. Голям

...
Рекорден брой чуждестранна техника е унищожена през изминалото денонощие. Голям
Коментари Харесай

Путин: Рекорден брой чуждестранна техника и наемници са унищожени в зоната на военни действия

" Рекорден брой задгранична техника е унищожена през миналото денонощие. Голям брой задгранични наемници са починали. Обществеността на страните, чието държавно управление през днешния ден изпраща хора в зоната на военните дейности, също би трябвало да знае какво се случва там. Русия ще показа данни ". Това е съобщил съветският президент Владимир Путин, представен от ТАСС.

" Русия ще показа на вниманието на западната общност информация за мащаба на загубите измежду наемниците от тези страни, от страната на Украйна ", е декларирал съветският президент Владимир Путин на среща с беларуския си сътрудник Александър Лукашенко.

По негови данни (на Путин) повече от 15 Leopard и над 20 Bradley са са унищожени в една борба. " Може би толкоз доста чужденци не са унищожени за един ден ". " Що се отнася до задграничните наемници, те също търпят обилни загуби ", е подчертал съветският президент. " Големи [загуби], заради тяхната тактичност ", е добавил Лукашенко. " Да ", съгласил се е Путин, " поради тяхната нелепост. " " Обществеността на страните, чието държавно управление през днешния ден изпраща хора в зоната на военните дейности, също би трябвало да знае какво се случва там. И ние ще доведем това до вниманието на хората, с цел да оценят дейностите на своите ръководещи ", е заречен съветският президент.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР