Рекламният клип на Kia Motors India, посветен на навлизането на

...
Рекламният клип на Kia Motors India, посветен на навлизането на
Коментари Харесай

Kia пусна изумително ВИДЕО, гледано в мрежата от стотици...

Рекламният клип на Kia Motors India, отдаден на навлизането на марката на индийския пазар набра над 200 милиона гледания за няколко седмици. А саундтракът беше изтеглен над 65 милиона пъти, написа auto.blitz.bg.

Това видео е основано от рекламната организация Innocean Worldwide India с присъединяване на Sideways Consulting и студиото Hungry Films. Режисьорът на мини кино лентата е Виджай Савант. Анализаторите означават доста нарастване на присъединяване на публиката и значителното нарастване на посещаемостта на уеб страницата на Kia India.

Сюжетът на видеото се явява “източниците на ентусиазъм ” за основателите на колите Kia. Астронавт, футболисти, балерини, колибри, тигър, светулки, анимационният котарак Феликс и играчка станаха герои на клипа. А най-после в кадър се появява фастбекът Kia Stinger.

" Астронавтът, който прави първата стъпка към неразучена планета, балерината, която е станала знак на акуратност и прелест, майсторството и стремежът към успеха на футболистите, естествената светлина, предавана от светулките, бързата и съвършено уравновесена колибри, забавният и радостен котарак Феликс, основаната на ръба на науката занимателна играчка... И несъмнено - тигърът, един от нашите знаци. Всичко се слива в един облак, настава някакво преосмисляне и се ражда автомобилът Kia, в тази ситуация това е модел Stinger ", споделя ръководителят на отдела по продажби и маркетинг на Kia Motors Индия Манохар Бхат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР