Режисьорският дебют на Христо Шопов - Тест по пиеса на

...
Режисьорският дебют на Христо Шопов - Тест по пиеса на
Коментари Харесай

Христо Шопов с дебютен филм на Златна роза

Режисьорският дебют на Христо Шопов - Тест по пиеса на Елин Рахнев, ще бъде показан премиерно на идното 41-во издание на фестивала Златна роза. Кинофорумът ще се състои в морската ни столица сред 20 и 28 септември.

" Това е едно зрелище, което е направено преди 3-4 години, само че нямаше добра орис, тъй като очевидно не беше задоволително занимателно. Публиката, за положително или за неприятно, избира представления, на които отива да се смее.

Това не е от най-смешните. Още тогава си споделих, че този текст би бил доста подобаващ да се екранизира. Така се случи, че Нели Димитрова направи сценарната акомодация. Кандидатствахме в НФЦ, спечелихме и го заснехме.

Става дума за това до каква степен човек е подготвен да стигне в името на триумфа си и какви жертви е подготвен да направи ", показа в изявление Шопов. В програмата на кинофорума са включени още Любима, първият филм на Майя Виткова след Виктория, Инга на Николай Урумов, Театрален романс на номинираната за студентски Оскар Теодора-Косара Попова и 13-и август, дебют на театралния артист Венцислав Сариев.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР