Режисьорът Стефан Командарев отложи снимките на новия си проект „Ало“,

...
Режисьорът Стефан Командарев отложи снимките на новия си проект „Ало“,
Коментари Харесай

На Стефан Командарев му е мъчно за Зуека

Режисьорът Стефан Командарев отсрочи фотосите на новия си план „ Ало “, като се чака те да стартират при започване на идната година. За първи път той няма да работи с артиста Васил Василв - Зуека, който разгласи, че е отпътувал в чужбина дружно със фамилията си и ще гради ново бъдеще там.

„ Зуека ще ми липсва. Това е неговото решение и на фамилията му. Аз мога единствено да притискам палци всичко да се развие по този начин, както те чакат “, показа пред в. „ Телеграф “ режисьорът и разкри, че шансът Зуека да се включи въпреки всичко в фотосите е доста дребен.

„ Нашата история със Зуека е доста дълга и скъпа. Запознах се с него към 1996-1997, когато снимах предаването „ Понеделник осем и половина “, бях един от главните режисьори. Тогава го поканих, тъй като бях гледал всички постановки на спектакъл „ Кредо “ - театралната групировка, която имаха с Нина Димитрова. Той стана постоянен участник в моите излъчвания. Станаха страхотна двойка с Параскева Джукелова. След това той участваше във всичките ми филми. Той е извънредно добър трагичен артист. Няма да не помни, когато филмът „ Посоки “ беше показан в Кан, всеки втори публицист там питаше какъв е този артист, който до момента не сме виждали доста в български филми. Този артист, с който стартира филмът и прави страхотна роля. Аз на всички трябваше да изяснява кой е Зуека и какво прави. На тях им се виждаше извънредно чудноват фактът, че той взе участие в телевизионни формати. Свързват ни всички тези филми, които направихме дружно “, описа още режисьорът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР