Режисьорът, писател и политически пиар Нидал Алгафари направи гореща прогноза

...
Режисьорът, писател и политически пиар Нидал Алгафари направи гореща прогноза
Коментари Харесай

Алгафари шамароса властта: Некадърници! Изпокарахте се като махленски клюкарки

Режисьорът, публицист и политически пиар Нидал Алгафари направи гореща прогноза за края на кабинета „Просто Киро“, сформиране на второ държавно управление на П-тата на Кирил Петков и Асен Василев и провеждането на предварителни парламентарни избори още през тази година пред ПИК.

Какви ги забърка тъй наречените министър председател със Северна Македония, спасяването на българските моряци от кораба „Царевна“, парите за градеж на пътища и новооснованата си партия.

До какво ще доведат свадите в ръководещата коалиция и конфликтите сред Има Такъв Народ и Политическа партия, сред Българска социалистическа партия и Демократична България и сред самият Петков и всички останали?

Властта е тотално некадърна. Ако, недай Боже, по времето на Борисов, се закъснееше с 3 часа за пенсиите, подвигаха във въздуха всичко. Но по какъв начин в този момент се оказва помощ и на кого, когато държавното управление взима 9 милиарда лева и за 9 дни ги няма. В обединението се изпокараха като просташки клюкарки по всевъзможни тематики. Виждаме, че и вътрешният министър излезе с някакво публично разискване, абе, това са хора огромни. Не е казусът в това да има високи санкции за водачите, би трябвало образование на хората. Другото са единствено нелепости, отсече Нидал Алгафари.

Те, властта, сякаш търсят всеки божи ден в какво да се забъркат, уточни още той.

Но и не виждам някой, който да е подготвен да вади горещи картофи от огъня. И ГЕРБ знаят, че това държавно управление не трябва да се бута. Нека хората до дъно да видят до каква степен е моралът на това държавно управление и като избират да посочат коя партия да ръководи, отсече той.

Борисов си прави сметката, че в един миг ще събере хората от партията и би трябвало да им каже нещо, уточни той.

Според мен, Харвард би трябвало да отнеме дипломата на Петков, в случай че види какво се случва в България, отсече анализаторът.

Тези хора желаят да си прибавят още един ред в CV-то и да си отвори пътища по света, счита той.

Спряхме се на едни хора, които нямат никакви качества. Те не могат да управляват компания, ние ги избрахме за страна, уточни Алгафари и добави, че на власт ги е докарал Румен Радев.

ГЕРБ направиха неточности, само че от шамарите на гласоподавателите схванаха, че са ги създали и знаят къде са им грешките. В момента, желаят или не желаят, това е най-големият фактор в Бългрия, отсече той.

Но първо би трябвало да се махне езикът на омразата и да си подават ръка един към различен. Бойко стартира да го прави, Радев също го прави, уточни Алгафари.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР